Køb et signeret eksemplar af min kogebog Skønne salater & vidunderligt tilbehør

collage4
Jeg har fået mange mails om, hvor min kogebog kan købes, og om det er muligt at få et signeret eksemplar. Først og fremmest, tusind tak for interessen. Jeg er rigtig glad for, at bogen har fået så god en modtagelse. TAK! Her er først lidt facts om kogebogen – nederst i blogindlægget, kan I læse hvor og hvordan, den kan købes.
collage2
Skønne salater & vidunderligt tilbehør
Kogebogen er 320 sider og indeholder over 250 opskrifter. Bogen indeholder følgende kapitler: Forretter & måltidssalater, Grønne salater,  Mægtige salater, Lune salater, Formiddabelt tilbehør, Dip & dyp samt Frugtsalater & sødt sundt.

collage3
Hvis du gerne vil læse mere om bogen, kan du se dette indlæg. Ellers er her et uddrag af bogens forord:
“Jeg har skrevet den kogebog, jeg selv har savnet på hylden. Kogebogen, der svarer på det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi servere til?”, og som er fyldt med gode idéer til, hvad man kan spi- se til alt fra flæskesteg til falafel. Jeg har aldrig forstået, hvorfor så mange spiser det samme tilbehør stort set alle ugens dage, når na- turen bugner af grøntsager og råvarer, der giver os mulighed for at overraske og udfordre vores smagsløg og opfinde nye favoritretter. I denne kogebog finder du opskrifter, der passer til både hverdag og fest. Tilbehør til én, to eller femten. Salater til morgenmad, madpakke, score- eller familiemiddag. Dip og dyp til indisk eller italiensk. Sunde søde sager og retter, der kan føje et ekstra pift af luksus til din hverdag, med ingredienser der ikke vælter madbudgettet.”
collage1
Forhandlere
Skønne salater & vidunderligt tilbehør” kan købes flere steder på nettet (blandt andet til en god pris på SAXO.com) og vil være at finde i næsten alle boghandlere. Kan du ikke få øje på den i din lokale bogpusher, skal du blot bede dem bestille den til dig – så har de den på et par dage. 

Køb et signeret eksemplar
DENNE SIDE kan du nu købe et eksemplar af min kogebog for 349,95 kr inklusiv gratis fragt i Danmark. Jeg signerer gerne bogen og skriver en lille hilsen, hvis du ønsker det – tilføj da en besked ved betalingen.

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Fulgte med, da du var i Go’ Morgen Danmark og fortælle om din bog, og dine retter så så lækre ud!! 😀 Bogen kommer helt sikkert på min ønskeliste i næste måned 😀

  2. Hvornår kommer din nye bog? Hvis opskrifter indeholder lige så mange salater som den nuværende, vil jeg gerne bestille 100, kan du give mig en mailadresse hvor jeg skal forespørger om pris?

Skriv en kommentar