Lipcote Lipstick Sealer // Giv din læbestift ekstrem holdbarhed

IMG_1736
Er du også træt af, at din læbestift forsvinder få øjeblikke efter, du har taget den på? Er du træt af at bekymre dig om at efterlade dine kæreste med lyserøde læber efter et enkelt kys? Er du træt af, at skulle friske din læbestift op eller kun at sidde tilbage med en rød kant om læberne sidst på aftenen? Det er jeg! Eller jeg var… Jeg har nemlig opdaget et ret så fantastisk produkt, I ved, et af de produkter, man ville ønske, man var stødt på tidligere.

IMG_1742

Lipcoat Lipstick Sealer er en lille mirakelmager, der forvandler læbestifter til lipstains. Tag din læebstift på, dup den overskydende farve væk på en serviet og påfør derefter et tyndt lag lipcote. Så snart dine læber er tøre, kan du tage lidt gloss på, og så er du klar til at kysse alle de drenge og drikke alle de glas vin, du har lyst til, uden du skal bekymre dig om dine læbestift sidder, som den skal.

IMG_1745

Jeg har virkelig forsømt min læbestiftsamling, efter jeg opdagede lipstainenes magi: røde læber, der holder hele natten – selv til döneren kl 5 om morgenen, som min søster beskrev det. Mange gange har jeg ønsket, at jeg kunne få mine læbestifter til at holde lige så længe. Nu kan det endelig lade sig at gøre, så snart jeg har haft min lipcote oppe af toiletpungen. I skulle tage at anskaffe jer en. Jeg siger det bare.

Køb Lipcote Lipstick Sealer HER for 36 kr

 

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Rikke 🙂 Ja, det gør den lidt, så jeg ville nok ikke bruge den hver dag. Men det hjælper meget at komme en gloss eller lignende over 🙂

  1. wow hvor mega smart altså! Hvorfor har men ikke opdaget det noget før! 🙂
    du kender vel ikke nogle fysiske butikker i århus hvor man kan købe det? 🙂

    1. Nej desværre 🙁 Jeg tror kun, den sælges i udlandet. Jeg købte den i Urban outfitters i Berlin 🙂

  2. Hvordan fjerner man den så? Er den svær at få af igen? 🙂 tilføjerer den læberne shine? Bruger nemlig oftest mat læbestift

Skriv en kommentar