Opdateret Restaurant- & Café-oversigt

IMG_1600{ The Barn, Berlin }

 photo IMG_8625_zps3a9f8d34.jpgLanghoff & Juul }

IMG_9355Maroush }

 
I har nok opdaget, at jeg godt kan lide at gå ud og spise. Jeg elsker at prøve nye spisesteder og få inspiration, som jeg kan bruge i mit eget køkken. Og så kan jeg bare rigtig godt lide mad.
Når jeg besøger en resturant eller café, der er værd at anbefale, plejer jeg at skrive en anbefaling på bloggen, og det er efterhånden blevet til en ordenlig bunke billeder og links til steder, jeg enten har besøgt på rejser eller ofte lægger vejen forbi i Aarhus.
Jeg har netop opdateret listen med mine seneste anbefalinger fra Berlin samt et par fra både Aarhus og København. Den er at finde under “Oplevelser” –> “Restaurant- & Cafée” i  menuen under topbaren.
I dag har jeg besøg af mine bedsteforældre. Vi skal spise frokost på Spiselauget på Godsbanen, og derefter et smut forbi Aros. Det glæder jeg mig til! De har aldrig gået en tur i Regnbuen, og jeg har længe ville forbi Michael Kvium-udstilligen.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar