Se mig i Go' Morgen Danmark i morgen

IMG_9850-kopi
Hej fra København! I morgen dukker jeg op i jeres fjernsyn kl 06:30 for at tale om min kogebog og lave nogle lækre salater. Jeg tog toget fra Århus i formiddags, så jeg kunne nå at forbede mig så godt som muligt, og nu sidder jeg med sommerfulge i maven og krydsede arme og ben. Min TV-debut, haha! Bare jeg ikke brænder noget på eller smadrer en tallerken 😉
Jeg håber, I har lyst til at se med. Det bliver skægt! Hvis I ikke føler for at skulle tidligt ud af fjerene, blever programmet genudsendt op ad formiddagen.

15 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma!
  Jeg er for nyligt faldet over din blog, og er nu blevet fast læser! Du er virkelig en dygtig blogger, og jeg synes, at det er så fedt, at du holder fast i, at der stadig er tekst på bloggen og ikke bare billeder på billeder!
  Derfor er det så velfortjent, at du skal med i go’ morgen DK, og jeg ser selvfølgelig med! 😉
  Good luck!!
  Et foreslag til en ny video kunne evt. være en video med “hverdags make-up” 🙂

 2. Jeg sad helt tilfældigt og så Go’ morgen Danmark her i morges og så dukkede du lige pludselig op!! De salater du fik fremtryllet så bare mega lækre ud, og du klarede din tv-debut fremragende

 3. Hej Emma 🙂
  Så dig i morges, hvor er du dygtig. Tak for god inspiration, jeg har lige købt ind til en af dine salater!
  Hilsen Lene Lykke (Tidl. Nabo)

 4. Hej Emma
  Jeg havde desværre ikke mulighed for at se programmet da det blev sendt, ved du om der er et sted på nettet det kan ses? 🙂

Skriv en kommentar