Ternede tørklæder

IMG_1704
Jeg har fået et liiiidt usundt forhold til tern. Mønsteret har efterhånden formået at snige sig ind i min garderobe på alle hylder og knagerækker, og nu er jeg også begyndt at vikle tern om halsen. Galskaben bliver nødt til at stoppe. Jeg ved det godt. Det går jo ikke at være klædt i tern med tern med tern (eller skulle jeg starte en ny tend?), men da jeg så disse tørklæder i Berlin, kunne jeg altså ikke lade være. Og derfor blev der skiftet tørklæde hele 3 gange i denne video 😉
IMG_1706
Det lyse tørklæde er købt i Monki og det andet er fra Urban Outfitters. Jeg har desværre ikke kunne finde nogle af dem på nettet, men jeg ved, at de er i butikkerne netop nu, også i Danmark. Ellers har jeg samlet en bunke ternede tørklæder rundt omkring på diverse webshops nedenfor – det kan jo være, nogle af jer er lige så forelsket i alt med tern som jeg 😉
collagetern

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar