The Barn Coffee Roasters Berlin

IMG_1600
I går spiste vi morgenmad på The Barn, en hyggelig café kun et par minutter fra Johannes lejlighed. Her har jeg de sidste dage drukket de bedste kopper kaffe, jeg har fundet i Berlin, men de slår også nemt mange af de danske konkurrencer af podiet.
IMG_1597
The Barn har eget risteri, og det er tydeligt, at deres ansattes også brænder for kaffen. Der bliver indsamlet navne i bedste Joe and the jucie-stil, hvor efter baristaen (/hipsteren? same/same ikke sandt ;-)) kæler for hver enkelt kop og kalder ejermanden op til disken en håndfuld minutter senere.
IMG_1598
IMG_1584
IMG_1585
Ud over formiddabelkaffe kan man i caféen også finde gode sandwich, birchermüsli og en ret så perfekt croissant. Deres mandelkage med chokolade er meget populær, og jeg forstår godt hvorfor.
IMG_1593 IMG_1596 The Barn er at finde to steder i Berlin. Et stort risteri med plads til mange på Schönhauser Allee nær Rosa-Luxemburg-Platz samt en lille kaffeshop på Auguststrasse i hjertet af Berlins galleriområde.
IMG_1604
The Barn Coffee Roasters Berlin
http://barn.bigcartel.com
Kaffeshop: Auguststrasse 58 (Corner Koppenplatz), 10119 Berlin
Risteri: Schönhauser Allee 8, 10119 Berlin

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar