Triumph Amourette BH

IMG_2244
 
Nogle ting holder bare. Triumph’s Amourette kollektion er over 125 år gammel, men alligevel er den klassiske BH min absolutte favorit. Pasformen er perfekt, den er utrolig behagelig at have på, og så bliver jeg aldrig træt at de fine blonder.
IMG_2257
Jeg prøvede første gang Amourette BH’en, da jeg rodede i min mors klædeskab, og kaprede lidt af hendes tøj. Jeg tror, BH’en har været i hvert fald 10 år gammel, men dens levetid var langt fra slut, så den fik nyt liv i min garderobe.
IMG_2260
Senere har jeg udskiftet den med en af præcis samme design, blot i en lidt anden størrelse, så den passer mig, præcis som den skal. Nogle vil måske, at det er lidt af en “kone-BH”, men jeg knus-elsker den, og ville ønske, jeg ejede hver eneste farve. I kan finde Triumph Amourette kollektionen HER. Min yndlingsmodel er DENNE.

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma!
  Tak for din altid fine blog – det er altid hyggeligt at “besøge” dig – hvilket jeg efterhånden har gjort i et par år! 🙂
  Men… Jeg har en et spørgsmål. Og med frygt for at lyde gnaven kommer det her: er dette indlæg sponsoreret?
  Jeg synes efterhånden at fleste bloggere er blevet rigtig gode til at gøre opmærksomme på, når der er tale om sponsorering (dig ligeså). Men så vidt jeg kan læse mig frem til, er dette indlæg ikke sponsoreret –hvilket jo sagtens kan være tilfældet – måske du oprigtigt bare gerne vil anbefale os, læsere denne BH – og tak for tippet – for den er virkelig fin! 🙂
  Men efter jeg læste dette indlæg, faldt jeg over en Magasin-reklame, da jeg scrollede, som reklamerede for selv samme BH. Jeg blev bare i tvivl, hvorvidt der var tale om sponsering eller ej, og jeg synes bare det vil være rigtig ærgerligt, hvis det skulle klandres på dig, at du ikke gjorde opmærksom på sådanne tilfælde – hvilket man skal, så vidt jeg har forstået (?) – for normalt, synes jeg, du virker så ærlig og troværdig.
  Øv, jeg kan ikke lide at brokke mig – men jeg håber, du forstår, hvad jeg mener med denne kommentar. Jeg mener det absolut ikke surt, det er nok nærmere en bekymring – for din blog er efterhånden en af dem, jeg allerbedst synes om her i blogland.
  // Anna

  1. Hej Anna 🙂 Dejligt du følger med, og mange tak for de søde ord.
   Dette indlæg er ikke sponsoreret – jeg synes bare helt vild med denne BH og vil anbefale den til alle jeg kender, også mine søde bloglæsere 😉 jeg lover dig, at jeg altid vil tilføje “sponsoreret indlæg” tydeligt i bunden af indlægget, så I læsere aldrig er i tvivl 🙂

   1. Ordene er helt fortjent – du har virkelig fået etableret en rigtig fin blog med årene! Så hyggelig og personlig!
    Og tak for svaret – for din ærlighed – og for anbefalingen!
    // Anna

 2. Hvor er den fin! Jeg er altid på jagt efter fine blonde BH’er, der ikke er softbras. Jeg har netop føjet den til min ønskeliste 🙂

 3. Åh, den er da så fin! Der er virkeligt ikke noget bedre end smukt undertøj, der bare sidder som det skal. Jeg må i hvert fald helt klart et smut forbi Triumph en af de næste dage for at kigge på bh’en.

Skriv en kommentar