Udsalgskup // Billi Bi Støvletter

IMG_1711
Billi Bi er mit to-go mærke, når jeg skal forkæle mine fødder. Deres sko er klassisk design, lige efter min smag, og så er de i ultra god kvalitet, så både læder og såler holder sig pæne i flere år.
Jeg har længe været på udkig efter et par støvletter med en god hæl. Et par, jeg ville kunne bruge både til hverdag og fest. Tilpas behagelige til en tirsdag, men smarte nok til en lørdag(nat) i festkjole. Derfor havde jeg lidt svært ved at få armene ned, da jeg spottede dette par fra yndlingsmærket på tilbud, lige inden vi tog til Berlin. Og jeg blev endnu gladere, da jeg kom hjem, pakkede dem ud og så, at de var lige præcis, som de skulle være.
IMG_1716
Jeg fandt støvletterne på Nelly.com til under halv pris. De er stadig tilbage i en enkelt størrelse, men hvis I ikke er den heldige ejer af størrelse 41-fødder, kan I kigge forbi Magasin.dk, hvor der også er en masse Billi Bi skønheder på tilbud.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma 🙂
    Den juicer du fik i fødselsdagsgave, er det en slowjuicer? Og hvilken er det? Er du gla for den?

Skriv en kommentar