Udsalgskup // Gannikjoler

IMG_1720
En Ganni-kjole til 3-400 kr? Jo, jeg vil gerne bede om to, tak. De sidste mange sæsoner, hver gang udsalget har meldt sin ankomst, har en kjole fra Ganni fundet plads i min garderobe. Heldigvis er der som regel gode rabatter på mærket, og min samling vokser sig større og større. I ved, hvor vild jeg er med mærket, og jeg bruger mine printede Ganni-skønheder flittigt både til hverdag og fest.
IMG_1731
Jeg glæder mig til at vise jer kjolerne på. De er simpelthen så fine! I kan se dem (nr. 1 og 2) på collagen nedenfor. Måske I er heldige, de stadig er tilbage i jeres størrelse? I så fald skal I skynde jer, for alle kjolerne på collagen er sat godt og grundigt ned, og det går stærkt!
collageganni

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // // 7 // 8 //

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma,
    Jeg overvejer at købe den grå Ganni kjole, men er lidt i tvivl, fordi de plejer at være store i størrelsen og printet snyder lidt på billeder. Det er ikke sådan, at du viser den grå kjole på bloggen, så vi kan se den på?
    God søndag og tak for en fantastisk blog 🙂

    1. Hejsa Mia 🙂 Der går desværre nok lige et par uger, før jeg viser billeder. Men jeg er normalt en small og en str. xs passer perfekt på mig 🙂

Skriv en kommentar