Video: Berlin dagbog dag 8

Skærmbillede-2015-01-05-kl.-22.18.23


Dette bliver det aller sidste “hej” fra Berlin i denne omgang. Vi har haft det rigtig sjovt med at filme vores små daglige vlogs, og jeg håber også, at I har nydt at følge med og opleve byen sammen med os. Jeg har en håndfuld indlæg om oplevelser fra byen, jeg gerne vil tilføje min lille rejse-guide her på bloggen (se Oplevelser –> Rejser i menuen), og de kommer op i løbet af den næste uge. Forhåbentligt kan det være en inspiration til næste gang, I ligger vejen forbi den tyske storby 🙂
 

27 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det har været virkelig hyggeligt at kigge med på din tur til Berlin. Jeg synes man får et bedre syn på din tur, end hvis du bare havde vist en liste over spisesteder og nye køb. Har set alle videoer og været temmelig misundelig, fordi jeg selv sidder med eksamenslæsning, men det har også været et skønt break fra læsningen. 🙂
  Har fuldt din blog længe og vil helt klart fortsætte sålænge det er muligt! – og Johanne er jo bare skøn 😀

 2. FEDE vlogs 🙂 Jeg har elsket at følge med! Jeg tager selv til Berlin i næste uge for at besøge min storebror, så jeg har suget alle jeres tips til mig!

 3. Jeg synes virkelig, videoerne har været hyggelige! Jeg er først for nylig begyndt at følge med hos dig, og det har været en god måde at lære dig lidt bedre at kende. Flere af den slags i fremtiden, tak – og hold da op, hvor virker du bare som den sødeste pige (/kvinde? Som 20-årig ved jeg ikke helt, hvad jeg skal kalde jævnaldrende)!

 4. Kunne være fedt hvis der kom nogle indlæg med inspiration til shopping og steder man kan gå ud om aftenen 🙂

  1. Det er min søster, der er ekspert her, men det kan være, jeg kan lokke hende til at skrive en liste 🙂

 5. Jeg har elsket de videor! De er så hyggelige, og dig og din søster virker som to fantastiske piger 🙂
  Efter at have set dem vil jeg gerne selv til Berlin!

 6. Jaaaah! Flere vlogs med dig! 😀
  Nu drømmer jeg også om en smuttur til Berlin snarest, hvis jeg kan få lokket min kæreste med, når eksaminerne er overståede 😉

 7. Flere videoer, jaaaaaa – har simpelthen bare været så hyggeligt at følge med! Hvor er i dog et smukt søskende par!!! Har Johanne Instagram??? Haha 😉

 8. Det har været SÅ hyggeligt at følge med i jeres tur til Berlin. Skal selv afsted om nogle uger, og glæder mig bare endnu mere nu! 🙂

 9. så fede vlogs Emma! 🙂
  Glæder med til en guide, hvis du laver sådan en. Berlin er en fed by!
  Hvad er det, at du filmer med? 🙂

  1. Tjek “oplevelser” –> “rejser” i menuen under min header 🙂 Der er masser af inspiration 🙂

 10. Jeg er altså virkelig fan af dine små Berliner videoer! De er så hyggelige og stemningsfyldte – det er næsten som i åbner døren og inviterer os med indenfor 🙂 Årh ha… Nu har jeg virkelig lyst til Tapas… Og vin… Må hellere lægge mig til at sove – godnat!

Skriv en kommentar