Video: Hurtige og smukke krøller med Remington Your Style Styler Kit

remington


Det der uden tvivl har haft størst betydning for, at det endelig er lykkedes mig at gro mit hår langt, er, at jeg ikke bruger varmeredskaber til dagligt. I hverdagen gemmer jeg føntørre, krølle- og glattejern langt væk, for er der noget, der kan få spidserne til at tørre ud og spalte, er den varme og slid, disse påfører lokkerne.
Jeg må dog indrømme, at jeg ikke har været helt så hellig de sidste måneder. I slutningen af november, fik jeg nemlig tilsendt en ny styler – eller faktisk en hel “styler kit” – og jeg har virkelig haft svært ved at holde fingrene (eller rettere håret) væk fra den. Styleren er blevet hevet frem, så snart jeg havde en god undskyldning, og resultatet har været fine, naturlige krøller, vaskeægte hollywood-hår eller et fint, volumiøst fald. Se, det er altså lige til at blive afhænging af! Og heldigvis er mit hår efterhånden så sundt, at det ikke tager skade af at blive tvunget ud i diverse frisurer i weekenden.
Den nye Remington styler kan købes i Matas fra næste uge. Your Style Styler Kit, indeholder 3 forskellige krøllejern i én kit. I videoen ovenfor viser jeg, hvordan jeg bruger den såkaldte “krøllestav” og gode tips til at opnå det bedste resultat. Styleren får en kæmpe anbefaling fra både min søster og jeg – det er kort sagt det bedste krøllejern, vi begge har prøvet.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar