Wulff + Konstali Food Shop København

IMG_2143
På mit korte besøg i København, nåede jeg lige akkurat at se skønne Emma, inden jeg hoppede på toget mod Jylland igen. Vi mødtes sidst på formiddagen, og efter et stort kram og lidt “OMG-jeg-har-været-i-fjernsynet”-snak tog vi bussen mod Amager. Emma havde foreslået, at vi kunne spise brunch på Wulff + Konstali, og den var jeg helt med på. Vi havde nemlig begge set billeder fra stedet og deres “ultimative bloggerbrunch” (der var mega pæn og vist nok også ret så lækker) hver weekend på diverse Instagram-kontoer, og så bliver man jo nysgerrig…
IMG_2119
IMG_2144
Maden var virkelig lækker – og pæn! Efter vi havde opdateret vores instagramfeedes kastede vi os over hver vores brunchtallerken, som man selv kan “designet” ved at sætte 5 eller 7 krydser ud fra retterne på en lille papirseddel (gæt hvem der valgte 7? ;-))
IMG_2123
Caféen er indrettet med åbent køkken, og man bestiller sin mad ved en stor disk, hvori der ligger et appetitligt udvalg af dagens retter. Det var tydeligt, at stedet er populært, for alle bordene var fyldte, selv om det bare var en helt almindelig hverdag. På Wulf + Konstali kan man ikke bestille bord, så i weekenderne er der ofte kø langt ud på gaden. Derfor undrede vi os over, at der gik så længe fra vi bestilte, til maden blev serveret. De burde vel være vant til at have travlt, ikke?
IMG_2132
På trods af ventetiden vil jeg klart anbefale andre et besøg på Wulf + Konstali. Der er en rar og afslappet stemning, og den overdådige og instagram-værdige brunch var super god.  Caféen ligger ret ensomt og ikke i det mest inspirende område, men man kan også besøge Wulf + Konstali på Isafjordsgade på Islands Brygge. Her serverer de dog ikke brunch.
IMG_2139
Wulff + Konstali Food Shop
http://www.wogk.dk
Isafjordsgade 10 og Lergravsvej 57
2300 København S  

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg har købte din salat bog….Nøj,en dejlig bog, med lækkre salater osv!!
  Jeg har lavet to salater op til nu…
  Og deler din passion for blomkål!!

   1. Hej igen!!
    Ristet blomkål med rosmarin og spicy honning mandler, og ristet blomkåls cous cous med citron og tahin dressing!!!!!!
    glæder mig til at smage flere!!

Skriv en kommentar