Forårsønsker til garderoben

Desktop8

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 //  9 //  10 // 11

Sidste år lavede jeg en collage med efterårsønsker til min garderobe. Det er sjovt at kigge tilbage på, for selvom jeg ikke fik købt mere end en enkelt ting fra ønskelisten, vil jeg i dag kunne finde en næsten identisk erstatning for alle tingene i min klædeskab. Tern, nederdele, bordeaux og skjorter en masse har virkelig præget min stil de sidste måneder.

Min plan var egentligt, at jeg ville begynde at lave en lignende ønskeliste for hver sæson, men så kom jeg fra det igen. Eller det vil sige, jeg sprang let og elegant over vinter-sæsonen – en sådan collage ville alligevel nok have været magen til bare tilføjet et par varme vinterstøvler og en kæmpe frakke. Nu vil jeg dog tage revanche! Jeg er blevet bedt af Stylepit.dk om at grave mit favoritter fra deres webshop frem, og derfor tænkte jeg, det var en oplagt mulighed for at forsøge at leve op til mine gode intentioner.

Mine forårsønsker kan I se på collagen ovenfor. Jeg drømmer om flere sjove, tøsede sneakers. Pudder (endnu bedre: kombineret med ruskind). Det mega pæne blomster-sæt (både sammen og hver for sig). Solbriller (fordi solen snart begynder at skinne. Jo den gør!) Boyfriend-jeans. Striber. Og en lille bitte smule leo-print – jeg vil så gerne kunne style dyreprint, så planen er at starte småt.

Sponsoreret af Stylepit.dk

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar