Instagram lately #Januar15

Denne måned har været den niceste! Tag et positivt tillægsord og prop “-este” i enden, og så har I de sidste 31 dag i en nøddeskal. Jeg lyver virkelig ikke, når jeg siger, at det har været en af de bedste tider i mit relativ korte liv. Hvorfor? Dét skal jeg sige jer. Lad os traditionen tro tage et lille tilbageblik og se, hvad instragram kan sladre om…

collage1{ Jeg besøgte min ene søster i Berlin, hvor vi fejrede nytår og havde det skide skægt. Og så havde jeg besøg af min anden søster til en rigtig hyggeweekend hjemme i Aarhus } 

collage2{ Min kogebog udkom! Det var det vildeste nogenside – næsten indhentet af min optræden på GO’morgen Danmark }

collage3{ Jeg holdt fri. Som i rigtig fri. Med museumsbesøg, gå- og løbeture, spilleaftner og bøger. Og så var mine opskrifter i ALT for damerne. Surrealistisk! } 

collage4{ Vi var et smut i København, og turen bød på bilproblemer men heldigvis også skønt selskab og god mad. Hjemme på havnen ventede en sød kæreste… og mere mad 😉 } 

Jeg er glad for, at jeg begyndte at lave denne type indlæg. De er spængfyldt med minder, dokumenteret i både tekst og billeder, og det er sjovt at kunne se tilbage på, hvad jeg har oplevet, tænkt og følt. I kan tage et kig HER, hvis I har lyst til at læse om mit seneste år, måned for måned. Hold op, hvor er der bare sket meget!

Jeg er virkelig stolt af mig selv, for hvad jeg har opnået i 2014. Min første kogebog er nu på gaden – endda som nr. 3 på Arnold Buscks bestsellerliste. Jeg er begyndt på et studie, jeg finder spændende. Min hverdag er fyldt med rare folk, og ting, jeg holder af at bruge tiden på. Og så arbejder jeg røven ud af bukserne for de ting, jeg brænder for – bloggen her for eksempel. Mit internethjem har virkelig haft vokseværk de sidste måneder, og det er så fedt!
Nogle af jer er måske ved at knække jer over al min positivitet og lykke og vil få lyst til at hive mig lidt ned på jorden igen. Men bare rolig. Her er fusserne godt plantet i den jyske muld, der er bare ved at gro et par ret lange stænger ud af næsen på mig også. Helt ærligt, så gider jeg ikke lægge beslag på mig selv. Jeg er glad. Virkelig. Og ligesom man skal ikke være flov over at have det skidt, skal man sørme heller ikke lægge låg på, når alting endelig flasker sig.

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Har du et eller andet sted linket til din optræden i GoMorgenDanmark? Måske har jeg bare misset det… Vil du gøre det igen? Jeg vil så gerne se det:-)

 2. Det staves surrealistisk. 🙂
  og du er fucking sej, at du har udgivet en kogebog! Det må man gerne være lidt ekstra stolt af.

 3. Glæde skal deles 🙂 Kan kun smile på dine vegne! Jeg ‘opdagede’ dig i Go morgen DK, og har fulgt dit univers lige siden! Du er meget inspirerende og dygtig!
  Knus fra en mor-på-barsel-som-derfor-ser-meget-morgentv-og-nyder-inspiration-til-en-skøn-og-sund-hverdag 🙂

 4. Spred glæden for Søren! Jeg bliver glad, når andre er glade, og dit indlæg fik mig til at smile stort 🙂 Tror Pharrels “Happy” kunne være en titel sang for din januar-måned!

 5. Kære søde Emma
  Din januar lyder som en helt fantastisk måned, og al din glæde og succes er så fortjent! Nyd det endelig 🙂
  Jeg fik lyst til at kommentere pga. dit sidste afsnit i indlægget. Jeg er selv kæmpe modstander af, at vi har sådan en “det er forbudt at være for lykkelig”-mentalitet, og det er hvert fald endnu mere forbudt at skilte med det. Cathrine fra Rockpaperdresses tog emnet op fra et lille års tid siden her, og jeg synes det er sindssygt relevant: http://rockpaperdresses.dk/hvor-lykkelig-har-du-lov-at-vaere/
  Det er som om, at man kun må råbe højt når tingene ikke går helt perfekt. Jeg er pt også et sted i mit liv nu, hvor jeg efter mange år med lidt for mange dødsfald, lidt for meget sygdom og svigt nu endelig er rigtig glad igen. Jeg sætter nok større pris på de fleste ting end mine venner og veninder gør, fordi jeg ser tingene fra et andet perspektiv. Derfor råber jeg også højt og poster gerne hvor hammer glad jeg er for livet og for min kæreste. Men det betyder desværre også, at jeg flere gange er blevet mødt med et “Al den lykke er jo til at brække sig over” og lign. udsagn. Jeg er så træt af at høre på det, og selvom jeg ville ønske jeg kunne sige pyt, tænker jeg jo alligevel over det, inden jeg siger eller poster noget næste gang. Som et ‘modsvar’ har vi herhjemme indført udtrykket: “Vi brækker os af glæde over livet!” – som jeg en dag fandt på en instagramprofilen “ordspiller” 🙂
  Jeg fornemmer, at du tidligere også har haft dit at kæmpe med, så når det hele kører på skinner, så bliv endelig ved med råbe højt! Positive indlæg kan vi ikke få for mange af. Som Cathrine også så fint sluttede hendes indlæg af med, så tænker vi jo ikke tilbage på livet og siger: “Puha, der var jeg godt nok lige lidt for lykkelig”.
  Så en kæmpe høj femmer til dig for at skrive: “Helt ærligt, så gider jeg ikke lægge beslag på mig selv. Jeg er glad. Virkelig. Og ligesom man skal ikke være flov over at have det skidt, skal man sørme heller ikke lægge låg på, når alting endelig flasker sig”. Jeg er vild med det, det er sgu sådan det skal være!
  Jeg ønsker dig masser af glade stunder fremadrettet, og håber al den glæde og lykke varer ved længe endnu.
  Tak for en fantastisk blog og rigtig god aften 🙂

  1. Cathrines indlæg rammer godt nok plet. Tusind tak for linket – og mange, mange tak for din søde kommentar Katrine. Den fik mig til at tænke, for du har virkelig ret 🙂

Skriv en kommentar