Små ting

IMG_2843{ En ny weekendfavorit. Verdens bedste croissant fra Briançon. }

IMG_2822{ Nye (rode)kasser fra Søsterne Grene }

IMG_2479{ Denne mexi-tærte med kylling, chorizo og sød kartoffelbund ryger ofte på bordet på kolde, grå dage }

IMG_2951{ Vores fine kalender fra Berlin er endelig kommet op… }

IMG_2957{ Og disse to nyindrammede plakater venter på, at det bliver deres tur }

IMG_2955{Lilla tulipaner og pæne indflyttergaver fra betænksomme venner }

Jeg sluttede sidste uge en virkelig ærgelige måde.  Allerede da jeg stod op søndagmorgen, kunne jeg mærke, at der var et eller andet, der trykkede. Jeg følte mig helt ved siden af mig selv. Trist. Sur. Utilfreds. Det er sjædent, jeg har dårlige dage, og derfor kan jeg blive helt forskrækket over mig selv, når jeg pludselig er i dårligt humør, øjensynligt uden nogen som helst rationel grund. Godt jeg ikke var kæreste med mig selv den dag (og undskyld til ham, der er…).

Det var virkelig ironisk, eftersom jeg skrev dette indlæg aftenen forinden, om hvor glad jeg har været den sidste tid, og jeg tror faktisk også, det var derfor, jeg følte mig så langt nede i kulkælderen. Jeg var ked af, at min ferie var slut dagen efter. Bange for, om det næste semester mon ville blive hårdt på grund af det proppede skema. Om en travl hverdag mon ville sætte en stopper for mit gode humør.

Dagen efter vågnede jeg op i langt bedre humør. Sådan er det heldigvis altid. Og min første uge “back to reality” har faktisk været rigtig godt. Mandag aften havde vi inviteret hold venner til middag. Lasagne, dessert, vino og godt selskab var rart at kunne se frem til, da jeg vågnede op til den første hverdagsmandag, og ugen fortsatte i samme stil: studie og læsning om dagen og søde mennesker og weekendfornemmelser om aftenen. Rart men også lidt hårdt, så denne weekend har vi holdt kalenderen fuldstændig fri fra planer. Lige bort set fra Breaking Bad, yoga, nachos, Helle Helle og cafébesøg, naturligvis.

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej, hvor er den fine grå bogkasse? Og et forslag: kan vi ikke få lov til at se hele lejligheden? Gerne film

  1. Hvad mener du med bogkassen? 🙂 Og jo, I skal nok få mere at se, men først skal vi lige ordentligt på plads 🙂

 2. Av, av.. Jeg kender ALT for godt det med det dårlige humør. Man maler fanden på væggen ret hurtigt.
  Godt du er ovenpå igen <3

 3. Hej Emma! Kender godt dét der du beskriver, med at ens kalender kan virke helt uoverskuelig og træls…Godt at du kom igennem, og at humøret alligevel vendte! Nogle gange er det heldigvis ikke så slemt, når man først kommer til det…
  – Jeg har længe gerne ville besøge Briancon – har du prøvet andre lækkerier derfra? 🙂 Og har du en opskrift på den lækre mexi tærte? 🙂

  1. Hej Signe 🙂
   Jeg har kun prøvet Briancons grovbirkes og croissanter, men det er også super lækkert!
   Opskriften på tærten kommer op i næste uge 🙂

Skriv en kommentar