Små ting

IMG_3353{ Pinjekoglen popper lynhurtigt på radiatoren + Et af mine billeder, er nu indrammet og klar-parat til væggen }

IMG_3433{  Vampyrer (og verdens grimmeste tænder!) til sidste weekends fastelavsfest }

IMG_3584{ En rar gåtur på heden dagen derpå }

IMG_3825

{ Roser fra mit forlag i anledningen af, at min kogebog nu trykkes i 2. oplag  }

foto

{ Frokost med søde Emma }

Hej fra toget 🙂 Jeg har haft nogle skønne dage i København. Der er spændende ting og sager i vente, jeg siger det bare *hint-hint*! Efter et møde på mit forlag i går formiddags, mødtes jeg med verdens bedste Emma for at sludre over frokost på Café Royal. Det kan forresten anbefales. Hele frokostkortet er fyldt med godter til 100 kr, og deres hvidvin ville jeg bestemt ikke have noget imod at sippe til en anden gang.
I dag mødtes jeg til morgenmad på Granola med en gammel ven, der tilfældigvis var på besøg i byen hele vejen fra Wien. Ganske god timing, skøn morgenmad og dejligt selskab. Nu sidder jeg som sagt på vej hjem i toget, klar til at ramme Aarhus, hvor jeg har hørt, der venter mig en god portion kys (og House of Cards!!!!).
God weekend alle sammen! Kæmpe fredagskrammer til jer.

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Uh, et fint billede! Altså plakaten på det første billede! Hvor kan jeg få fingrene i det henne – det passer jo lige ind i min hytte?! 🙂

Skriv en kommentar