VIDEO: FAVORITTER #FEBRUAR/15

blog
Februar er fløjet forbi! Om 1-2-3 dage går vi allerede ind i en ny måned, og det betyder, at det er tid til at kigge tilbage på, hvad jeg har synes ekstra godt om den sidste tid – alt fra skønhed, mode, mad til bøger og en masse andet. Jeg håber, at I synes om videoen, og at jeg deler noget, der fanger jeres interesse. Som altid kan I finde links til det hele under videoen.


Nævnt i videoen
Video: Min make-up rutine

Tørshampoo fra Frottee
Uniqulo boyfriend jeans
Adidas Gazelle
Adidas Originals Superstar
Marabou premium extra thin
Nespresso Fortissio Lungo
Helle Helle “Hvis det er”
Netflix: Breaking Bad 

Netflix: Suits

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej du 🙂 Tak for de søde ord – og mange tak for linket! Det var virkelig fint at høre det med hendes egne ord.

 1. Hej Emma
  Skøn video med gode anbefalinger. Har selv brugt tørshampooen i lang tid og synes også den er ret god. Den koster kun omkring 25 kroner i Tyskland, modsat omkring 80 kr. i Matas. Så der er tale om en stor besparelse 😉
  Apropos mandelmælk.
  Laver du dit eget eller køber du det færdiglavet?
  Og kan du anbefale et mærke, som ikke er blevet tilsat ting, som går ud over smag og kvalitet? 😉
  Det ville være dejligt hvis mandelmælk var billigere (hjemmelavet såvel som færdiglavet), for det ville være dejligt at kunne bruge det i stedet for alm. mælk.

  1. Hej Cecilia! Dejligt du synes om den 🙂
   Jeg laver hjemmelavet mandelmælk, men kan også finde på at købe dem (selvom der er en del mere sukker og tilsætningsstoffer i), når det skal være ekstra nemt.. det smager jo så godt 😉

 2. Du er evigt fin Emma. Jeg ville ønske, jeg var bedre til at kommentere, men du skal vide, at jeg følger trofast med! Elsker dine indlæg :)))

Skriv en kommentar