Video: Updateret make-up rutine

hverdagsmake-up1
 
Glædelig søndag alle sammen 🙂
I dag har jeg bikset en lille, hurtig video sammen til jer. Det er længe siden, jeg sidst delte min hverdagsmake-up rutine, og da det er noget, der ofte bliver efterspurgt, tænkte jeg, det var på tide med en lille update.
Det tager mig ikke mere end 5 minutter at lægge make-up til hverdag, og jeg bruger kun få produkter, dem der giver den største effekt med mindst mulig indsats. De fleste af produkterne er I uden tvivl stødt på før, hvis I følger med her på bloggen og ser mine videoer, men de fortjener alle at blive nævnt igen og igen. Farven på læber og kinder varierer jeg alt efter humør og tøjvalg – denne dag var jeg ekstra modig og rækkede derfor efter en mørk bordeaux.


Produkter & nævnte videoer
LaMer concealer (Dark)
BareMinerals Original Foundation SPF 15 (Fairly light)
BareMinerals solpudder (Warmth)

Video: De perfekte bryn
Urban Decay Perversion Mascara
Teeez Trendy Cosmetics: Be Blushious (Rosy Glow nr. 403)
Max Factor Lipfinity (nr. 108 Frivolous)

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Åh Emma, hver gang du laver videoer foran sofaen, håber jeg på, at du svinger kameraet rundt i Jeres stue (og resten af lejligheden), og viser hvordan I har indrettet Jeres nye sted 😀

Skriv en kommentar