Vifa Helsinki Højtaler

På grund af bloggen får jeg sommetider nogle fede muligheder, der ellers aldrig ville været kommet min vej. Sidste efterår landede der en mail i min indbakke fra Vifa, mærket bag nogle af de flotteste højtalere på markedet. De spurgte, om jeg var interesseret i at være model for deres nye højtaler, og efter et par møder og lidt “Model? Mig?!”-skrubler, takkede jeg glædeligt ja til tilbuddet.
helsinki-misty-blue-21698-300dpi helsinki-misty-blue-21855-300dpi helsinki-misty-blue-21958-300dpi helsinki-misty-blue-21993-300dpiVi havde to fotodage. Et udendørs shoot og et i en fin lejlighed her i Århus. Resultatet af sidstnævnte kan I se ovenover. Er de ikke bare blevet gode? Det synes jeg! Farverne, stemningen og stilen går virkelig op i en højere enhed og passer så fint til højtaleren. Men det er altså lidt underligt sådan at se sig selv på deres hjemmeside, i promoveringsmateriale og artikler rundt omkring på nettet.
Alle folkene bag Vifa var utrolig søde, og det var virkelig en positiv oplevelse. Jeg kunne slappe fuldstændig af og være helt mig selv – i stedet for at bede om et kunstigt smil, fik fotografen mig til at grine. Hele idéen bag billedeserierne var at vise mig, som jeg er: en almindelig, ung kvinde, for det er netop hvem, den nye Helsinki højtaler er designet til.
Helsinki-Misty-Blue-13843-72dpi
Helsinki-Misty-Blue-14093-72dpi Helsinki-Misty-Blue-14159-72dpi Helsinki-Misty-Blue-14312-72dpi
Helsinki-Misty-Blue-14788-72dpi
Med den næste billedserie forsøgte vi at fortælle en historie om tre veninder, der tog et rart break fra deres hverdag i en lille skovhytte. Derfor inviterede jeg min søster Kirstine og veninde Marianna med til en sjov dag foran kameraene. Helsinki højtalerens batteri har en utrolig holdbarhed og er bygget til at være let at have med, så man altid kan have musik og lyd i god kvalitet.
Helsinki-Misty-Blue-14571-72dpi
Helsinki-Misty-Blue-14606-72dpiHelsinki-Misty-Blue-14610-72dpi
På alle billederne valgte vi at bruge farven ‘Misty Blue”, men højtaleren fås i tre andre farver: Dusty Rose, Sandstone Grey og Willow Green. Tag et kig her, de er simpelthen så flotte. Alle har den praktiske læderrem, designet ståler af kvalitet, og det er lige min smag. Derfor blev jeg rigtig glad, da min søster, veninde og jeg hver fik foræret en højtaler som en ekstra tak for hjælpen. Jeg valgte den grønne farve, og er sikker på, at den vil passe perfekt ind i lejligheden.
Højtaleren vejer kun 1,4 kg og minder mig om en lækker, lille håndtaske. Ud over at den praktiske størrelse gør, at den nemt kan tages med på farten, betyder det også, at den kan også nemt flyttes rundt i hjemmet. Man skal blot forbinde sin telefon via Bluetooth, og så er der musik af fantastisk kvalitet i det rum, man befinder sig i. Jeg glæder mig både til at tage højtaleren med på picnics eller grillfester til sommer, men også til at spille morgenradio på badeværelset, stille musik på mit skrivebord, når jeg læser, samt at fyre op for musikken, når vores stue fyldes med gæster. Helsinki højtaleren kan spille 58 Hz – 18 kHz, og lyden er virkelig god, når man tager højtalerens størrelse i betragtning.
Se flere billeder af højtaleren her

Sponsoreret indlæg

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Wauw! Hvor er det nogle lækre billeder. Respekt til både modeller og fotograf 😉 Selvom jeg har kommenteret på dit hår før, må jeg altså igen sige, at det virkelig er lykkes dig at få det lange, sunde hår, du har ønsket. Det (du!) er SÅ flot.

Skriv en kommentar