BLOGGER BEAUTY FAVORITES // Pernille fra Pagik.dk

pernillepagik

1 Lancôme Hypnose drama WP mascara // 2 MAC prep + prime transparent powder
3 Tromborg Cleansing Foam // 4 Purely Professional shampoo 1 // 5 Mason Pearson børste med nylon og vildsvinehår

Som et nyt indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Hip-hurra! Det er tid til denne uges “Blogger Beauty Favorits-fix”. I dag har vi besøg af Pernille, som står bag bloggen Pagik.dk. Her skriver hun om sin hverdag i Aarhus med fokus på mode, bolig og mad. Jeg holder af at følge med hos Pernille, fordi hun virker så dejlig rar og umiddelbar, men alligevel har ufattelig god smag. Hun formår at mixe dansk minimalisme med det sporty og sommetider næsten androgyne, og selvom det ligger meget langt fra min egen stil, finder jeg det utrolig inspirerende. Velkommen til Pernille – og hey! Tjek lige de vipper! Jeg ved godt, hvilken mascara, jeg kommer til at lange ud efter næste gang 😉

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar