Konkurrence // VS Sassoon Salonist // How to + Før & efter

collage1
Tadaaaa! Er det ikke blevet fint? Som jeg talte om i det tidligere indlæg, var mit mål, at mit hår igen ville få en fin, ensartet farve med et flot skær. Jeg ønskede ikke at ændre min hårfarve, men ville gerne give mere liv og dybde til min farven uden en synlig farveforskel ved hårrødderne og -spidserne. Udfordringen var, at jeg havde en stor udgroning i bunden og et rødligt skær i mine (slidte) spidser, og derfor frygtede jeg, at det ville være vaskeligt at få samme nuance i hele håret. Heldigvis viste det sig, at det var muligt ved hjælp af VS Sassoon Salonists to-trins metode. Mine spidser har nu fået flot, intens farve og et mindre rødligt skær, og samtidig er min udgroning pist-væk-forsvundet.

Vind en VS Sassoon Salonists hårfarve – se hvordan i bunden af indlægget

collage3
Lad os tale lidt om, hvordan selve hårfarvningen foregår. Jeg tror, mange synes, det er skræmmende at kaste sig ud i en hjemmefarvning, og der er massevis af spørgsmål, der kan dukke op under processen: hvordan sikrer man, at man får farve i hele håret? Hvor lang tid skal det sidde? Hvordan vasker man det ud?
Jeg har farvet mit selv hår mange gange, og jeg må sige (hånden på hjertet), at VS Sassoon Salonist hjemmefarvning er det absolut nemmeste produkt, jeg endnu har forsøgt mig med. For det første er fremgangmåden er virkelig nem og ligetil, men det der gør processen særligt nem at gå til er, at pakken indeholder alle de bedste redskaber, man normalt aldrig får med hos andre mærker: en pensel, en blandingsbakke og et par gode gummihandsker. I stedet for at produktet rystes sammen og derefter ‘sprøjtes’ ud i håret, kan man her blande det i en bakke, pensle det i hårrødderne og dernæst trække det ud i længderne. Penslen gør en kæmpe forskel, da produktet kan fordeles mere præcist, uden at man får farve over alt, og det er også et stor plus, at handskerne i god kvalitet og ikke konstant ved at falde af.
howto
SÅDAN GØR DU
1/ Starte med at finde blandingsbakken, pensel og de to beholdere, der står 1 på.
2/ Bland indholdet af de to beholdere i bakken, indtil det er en helt jævn masse.
3/ Red dit hår godt igennem, inden du skal farve bunden med 2/3 af hårfarven.
4/ Pensel produktet på udgroningen langs din skilning.
5/ Lav en ny skilning 1 cm væk fra den første, og pensel produktet på udgroningen.
6/ Forstsæt processen over hele hovedbunden og langs hårgræsen. Lad nu farven virke i 20 minutter.
7/ Bland serumet i den sidste 1/3 af hårfarven.
8/ Fordel resten af den nye blanding i resten af håret, og lad det virke i 10 minutter, inden det renses ud. Brug din almindelige shampoo og plej håret med den medfølgende conditioner.
*TIP* Når jeg skyller produktet ud, starter jeg med at stikke hovedet mellem benene lige over afløbet i badet. Først når jeg har skyllet al farven ud, rejser jeg mig op og vasker håret som normalt. 
collage2Det lyder slet ikke så vanskeligt, synes I? Det sværeste er faktisk næsten spændingen og ventetiden, der går, før man kan få set sin nye hårfarve. Jeg må indrømme, at jeg havde en god flok sommerfugle i maven, da jeg kom ud af badet, men heldigvigs blev resultatet vellykket, og jeg er selv super glad og tilfreds (og allerede mange komplimenter rigere).
IMG_4400
 KONKURRENCE
Jeg har fået mulighed for at udlodde 3 VS Sassoon Salonist hårfarver. Det eneste, I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I fortæller, hvorfor I gerne vil vinde. Husk også at tilføje, jeres mailadresse, så jeg kan kontakte vinderne.

49 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke en fin farve til dig Emma! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg simpelthen er så træt af at bruge en formue hos frisøren – jeg vil gerne forsøge mig med en hjemmefarve og med dit ser det jo super fint og naturligt ud! 🙂

 2. jeg undlader at deltage i konkurrencen, da jeg er så uheldig at have allergi for hårfarve. Men jeg vil i stedet meget gerne høre hvordan du laver de fine krøller? 😀

 3. Jeg begyndte at farve mit hår med rød henna, da jeg var 13, og stoppede igen som 21-årig for ca. 1 år siden. Jeg har nu de grimmeste udgroninger, og jeg er så træt af det. Har forsøgt mig med skyllefarver uden noget særlig pænt resultat, så jeg håber, det her måske kunne være løsningen 😀

 4. Mit hår har en ret stor farve forskel og selvom, det har været pænt og lignede naturligt ombre, så er det bare ikke klædeligt længere.
  Jeg har i et stykke tid kigget på hjemme hårfarve, men har ikke fundet en, som passede, men nu er min søgen måske ovre?
  Jeg ville blive virkelig glad for at vinde hårfarven 🙂
  Tak for en inspirerende blog.

 5. jeg skal vinde fordi jeg igår var til frisøren og da jeg satte mig i stolen var det første hun sagde: Er det meningen at dit hår skal have to farver? – it is that obvious åbenbart 😀

 6. Jeg er lige præcis en af dem som har forsøgt mig med hjemmefarve, men en lys top og nærmest sorte spidser til resultat på trods af at jeg sigtede efter nøddebrun. Ville elske at afprøve denne hårfarve!

 7. Jeg vil gerne vinde, da jeg efterhånden er ret træt af, at det ser ud som om, at mit hår allerede er farvet – og at farven er helt vasket ud. Mit hår er nemlig ret lyst i spidserne, men min bund ser meget mørk ud. Så det kunne være så skønt, at kunne få en lidt mere ens farve i hele håret 🙂

 8. Kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, men er ikke så modig at jeg tør gå til frisøren og bruge mange penge på et resultat jeg muligvis vil fortryde.

 9. Jeg er begyndt at få en del udgroninger, og muligheden for at betale for en frisørtur er meget lille lige i øjeblikket, så det kunne være fantastisk at få lov til at vinde. Derudover har jeg fødselsdag lige om lidt, så det kunne være en fantastisk gave at have lækkert hår til der 😀

 10. Jeg har aldrig farvet hår! Vil egentlig gerne, men tør ikke selv tage springet 😉 Hvis jeg nu vandt, så ville pakken jo ligge og stirre på mig – og så er jeg jo nødt til det! 😉

 11. Det svært at sige hvorfor lige netop jeg skal vinde frem for andre, men fordi at jeg VIRKELIG trænger til det, må nok være den bedste grund 🙂

 12. Jeg har ofte selv farvet hår, men har de seneste gange været ved frisøren, da jeg lige præcist har problemer med at få en ens farve i hele håret. Det her lyder jo som det produkt jeg har ventet på 🙂 Så jeg krydser dk fremfor at få lov til at afprøve det!

 13. Jeg hjemmefarver altid mit hår. Og nogle gange også vægge, vask og diverse andre ting indenfor rækkevidde af mine anstrengelser .. Det ville være skønt at prøve noget nemmere !

 14. Jeg har aldrig farvet mit hår selv, men har altid valgt den sikre, men dyre løsning hos frisøren. Jeg har været umådentlig bange for, at mit hår skulle blive gult i stedet for den helt rigtige blonde og naturlige farve. Det virker dog som om, at jeg ikke har noget at være bange for med denne hårfarve 😀

 15. Sidste sommer, var jeg så dum at farve mit hår lilla. Jeg fortrød det hurtigt efter er par måneder, og prøvede så at farve det brunt. Det skulle jeg aldrig have gjort, da det hele bare blev meget værre. Har efterfølgende været hos frisøren 3 gange og få det farvet brunt igen. Nu er det lillae ved at trænge igennem igen, og trænger til en ny tur til frisøren. Men pengene er der bare ikke til det, så det kunne være enormt fedt at vinde det!
  Knus herfra 🙂

 16. Jeg vil gerne vinde, da mit hår sådan trænger til en opfrisker efter en lang vinter – og hvilken bedre anledning end det gode forårsvejr? Ligesom dig har jeg udgroninger; toppen er noget mørkere end de solblegede spidser, og det kunne være rart med en mere ensartet farve

 17. Det er så flot dit hår, det er nok den største grund til at jeg gerne vil prøve den. Og så den pensel… Jeg står alm. under bruseren, men bøjer hovedet bagover, så vandet ikke løber i ansigtet på mig. Det er så meget lettere og skånsomt for ryggen.
  Kh.
  Anne-Marie

 18. Fordi jeg ALDRIG har prøvet at have farvet hår. Men nu får jeg helt lyst efter jeg ser den farve, du er blevet farvet med. Og med den guide, så kan det jo ikke gå helt galt, hvis jeg nu får hjælp af en anden 🙂

 19. Hvor ser du dejlig glad og ustresset ud når du farver hår.. 🙂
  Jeg ville forære dem til min søde lillesøster, som fortjener noget forkælelse.. Og hendes hår trænger i den grad til en ny farvning, men schyyy.. Måske ville hun kunne overtale mig til at prøve.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 20. Jeg vil super gerne vinde, da jeg skal til min venindes bryllup om 2 måneder 🙂 har længe gået og tænkt på at blive lidt mørkere i min hårfarve – og dette er da en oplagt mulighed for at få det afprøvet!
  God aften 🙂
  Lea.

 21. Jeg vil gerne vinde, fordi vi lige er blevet ramt af et kæmpe skattesmæld, som har revet vores økonomi fuldstændig i bund, så jeg får ikke råd til at købe hårfarver i rigtig lang tid.
  (Jeg ved ikke, om man må sætte ønske om farven også, men ellers gerne en rød hvis jeg er den heldige vinder.)

 22. Efter næsten 9 måneder med baby-lillebror i maven trænger mit hår seriøst til lidt farve! Så så snart han er ude er jeg klar til at blive frisket lidt op.. Det vil min kæreste sikkert også sætte pris på, ha ha..

 23. det ser brand godt ud til dig 🙂 Jeg farver ofte hår selvom jeg farver en farve tæt på min egen giver det et lille ekstra pift og spil i håret synes jeg 🙂
  //Maja
  maja3012(a)hotmail.com

 24. Mm, det er lykkedes mig at farve mit garn i en virkelig trist leverståhej-farve. Kunne være fiiint at få det farvet i en lidt mere livlig farve 🙂
  kh Mai

 25. det ser sørme fint ud.
  Jeg kunne godt bruge en smule farve. Har i ordnet håret på den måde i snart 5 år pga. graviditeter og amninger.. så her har leverpostejen virkelig taget over

 26. Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg er ved at være træt af at se på min udgroning. Desværre tillader et stramt SU-budget ikke, at jeg kan gå til frisøren særlig ofte, så en god hjemmefarve vil være skønt. 🙂

 27. Jeg vil gerne vinde,da min hårfarve trænger til at blive frisket op i farven,da min sidste hårfarvning hurtigt røg ud igen. 🙂

 28. Jeg vil gerne vinde fordi mit hår virkelig er kedeligt 🙁 det kunne virkelig godt bruge at blive piftet lidt op.

 29. Fordi jeg ligesom dig har udgroninger,jeg farver mit hår rimelig tit pga små grå 🙂
  Men synes det er svært at få et jævnt resultat.

 30. Jeg har simpelthen den mest forfærdelige kommunefarvede udgroning, imod en rødlig/brunlig-farve længere nede i håret.. Min kæreste spurgte mig om jeg var ved at blive gråhåret den anden dag – og jeg måtte svare at “nejnej, det er bare kontrasten af min egen farve imod den rødlige der får det til at se sådan ud..”
  En ny hårfarve ville gøre underværker! 😉

 31. Det lyder altså smart! Som studerende er det svært at finde penge til hårfarvning, og ærligt talt: det bliver altså oftere gult end blond, når man gør det selv. Derfor vil det være lækkert at prøve et nyt system af – med forhåbentligt større succes!

 32. Oh, jeg ville så gerne vinde. Har netop gået og overvejet at farve mit hår, fordi jeg virkelig trænger til at føle mig mere frisk, forårsagtig og levende! Vinterhåret er trist, og nu har jeg bestilt en klipning – dog tillader SU’en ikke en farvning også, så det ville være fantastisk at få muligheden nu! :smiley:

 33. Jeg ønsker af hele mit hjerte at vinde, da mit hår virkelig ligner noget der er løgn.
  Jeg forsøgte mig nemlig med noget afblegning for nogle måneder siden, og opdagede først bagefter at det var til striber, så nu har jeg hår, hvor den øverste del er helt og aldeles afbleget og den nederste er mørk. Ikke kønt. Så at vinde denne konkurrence vil virkelig være dejligt 🙂

 34. Det er en flot farve til dig. Jeg har altid syntes, det var svært at farve hår, så jeg vil gerne prøve noget der er nemmere.

 35. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg har farvet mit hår så mange gange, at det næsten aldrig bliver samme hårfarve, og det kunne da være lækkert, hvis dette var svaret på min bøn 🙂

 36. Hold op et godt resultat, du har fået :-O! Det klæder dig supergodt – giver ekstra dybde og glans i dit hår :-).
  Jeg er desværre nået dertil, at jeg må farve min bund hver 14. dag, så jeg vil blive suuuperglad for at få fingre i et produkt, der er nemt at bruge derhjemme og giver et godt resultat.
  Gode hilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

 37. Hej 🙂 Jeg vil rigtig gerne vide om du slap af med det røde skær, da det er noget jeg selv døjer rigtig meget med, når jeg farver hår 🙂

  1. Hej Sofie 🙂 Ja, det er jeg. Dog trækker mit hår altid en smule rødt ud, selv når jeg farver det med kolde nuancer, så selv rødderne, der ikke har været røde, har fået en varm undertone 🙂

Skriv en kommentar