Min næste kogebog

IMG_4487
… Yes, den er god nok: Jeg skal udgive en kogebog mere! I kan tro, jeg har glædet mig til at løfte sløret for nyheden, for det er nu altså sjovere at kunne dele processen med jer end at skulle arbejde hemmelighedsfuldt bag kulisserne. Kontrakten er underskrevet, arbejdet er i fuld gang, og jeg er allerede helt oppe og køre over, hvordan bogen skrider frem. Det bliver SÅ godt, jeg siger det bare 😉
Da jeg satte det sidste punktum på min første kogebog, og bogen endelig blev sendt til tryk, sad jeg (meget udmattet) tilbage med et kæmpe smil på læben og lyst til at råbe “EN GANG TIL, EN GANG TIL” som efter enhver anden sjov og på samme tid grænseoverskridende og skræmmende rutsjebanetur. At jeg allerede får muligheden for at realisere ønsket, havde jeg ikke turde håbe på, men den enormt positive modtagelse af “Skønne salater & vidunderligt tilbehør” har gjort, at det ikke kun er jeg, der har blod på tanden efter en efterfølger.
Helt ærligt, så tror jeg ikke, der var nogen, der havde regnet med, at bogen ville sælge så godt, som den gør. Både forlaget og jeg har været blæst væk af den positive respons og store efterspørgsel (TAK for det!), og det er så utrolig fedt, at de, der har købt bogen, er glade for den og anbefaler den til andre. En respons, vi ofte får, er at folk BRUGER den, og at kogebogen ikke bare ender på hylden, som det er tilfældet med mange andre, efter man har lavet en enkelt opskrift eller to. Netop dét, at den er brugbar og fyldt med masser af inspiration, tror jeg, er afgørende bogens gode modtagelse. Jeg føler virkelig, vi har lavet en kogebog, hvor man får noget for sine penge, og det er jeg enormt stolt af.
Mit forlag og jeg har et rigtig godt samarbejde, og jeg glæder mig virkelig til hvert trin, vi skal igennem, før min næste kogebog vil stå på hylderne i landets boghandlere til maj/april næste år. Denne bog får ikke et så specifikt tema som den første, men bliver fyldt med lækre, simple og sunde opskrifter til alle dagens måltider, både til hverdag og fest. Jeg tror, jeg kommer til at nyde arbejdsprocessen endnu mere, da jeg har været hele møllen igennem én gang tidligere, og derfor ved, hvad jeg kan forvente, og hvad der bør gøres anderledes, så den næste bog kan blive præcis, som jeg ønsker – en kogebog, som jeg selv ikke ville kunne leve uden 🙂
Sidste år var jeg lykkelig over, at jeg fik muligheden for at gøre min drøm om at skrive en kogebog til virkelighed. At den blev en succes, at jeg skulle skrive flere bøger, og at det efterhånden begynder at forme sig som en levevej, ja, dét havde jeg slet ikke turde håbe på, men jeg synes, det er så fedt, og I skal have et kæmpe tak, for det grund af jer, at jeg får disse muligheder.

25 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Skøn nyhed – stort tillykke! Jeg glæder mig allerede. Jeg er RIGTIG glad for din første kogebog og bruger den ofte. Så sent som i går fik vi rucolasalat med fennikel og parmesan – det smagte super godt og jeg fik smagt fennikel for første, men bestemt ikke sidste gang. Jeg er vild med de smukke billeder, at opskrifterne er nemme at følge, og at der er kommentarer og tips før opskriften, fordi det giver en ide om hvad man kan forvente sig. Håber du får det lige så sjovt med nr. 2 som med nr. 1 🙂

  1. Det er bare SÅ dejligt at høre Pernille 🙂 Tusind tak for din besked, sådanne tilbagemeldinger gør mig så glad! Kæmpe kram.

 2. Kæmpe tillykke med kontrakten Emma! Jeg har desværre endnu ikke fået fingrene i bogen, men har kun hørt ros og der har allerede været et par gange, hvor jeg tænkte: Der kunne jeg nok have fået inspiration i Emmas kogebog. Glæder mig til at se, hvad du har i ærmet til den næste.

 3. Jaaa! Tillykke Emma! <3 Jeg havde godt tænkt, at det muligvis var det, men turde næsten ikke håbe. Hvor er det sejt gået, og et kæmpe fortjent klap på skulderen til dig. Glæder mig allerede! 🙂

 4. Godt gået 🙂
  Det minder mig om, at jeg ikke har fået købt den første endnu. Det må jeg se at få gjort!

 5. Stort tillykke, hvor er det bare sejt gået Emma!
  Du kan tro jeg også skal have fat i din næste kogebog.
  God skriveproces indtil da 😉

 6. Stort TILLYKKE med din nye kontrakt. Kogebog nr. 1 findes i vores hjem og Jakob har fundet flere brugbare retter han har taget med sig til Ålborg.

 7. Kæmpe tillykke! Det er godt nok sejt, og det virker så velfortjent!!
  Jeg er i hvert fald glad for mit eksemplar af din første 😉 æv med computer, men godt, din harddisk næsten er reddet.
  God solskinstirsdag 🙂

Skriv en kommentar