Pirouetteværdige nederdele fra Sheinside

Ikke-navngivet-1

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Kender I Sheinside.com? Jeg har først fornyligt fået øjnene op for webshoppen, og jeg kan ikke helt finde ud af, om det er godt eller skidt. Der er nemlig fyldt med fine sager til åndsvagt gode priser, så det er ikke ufarligt at klikke sig ind forbi, hvis man har planer om at holde pungen i lommen. Især ikke første gang – man sparer nemlig 30% på sit første køb.

Jeg har netop trykket ‘køb’, ved en af nederdelene ovenfor. Kan I gætte hvilken? Der var ganske tæt løb mellem nr. 2 og 6, men det lykkedes mig at begrænse mig. Jeg får ellers lyst til at lave pirouetter i alle skørterne på collagen, og kunne liiiige forestille mig, hvordan de ville være perfekte til bare ben på en lun forårsdag.

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Er det en US-side? Hvad med told? Så er det, man har købt, ofte ikke så billigt alligevel. Hvad er din erfaring? Mvh

  1. Hej Sine 🙂 De sender fra Kina, så man kan godt risikere at der komme told på, hvis varen koster over 80,-.
   Kh

 2. Hej Emma,
  Hvor er de smukke! Lige min stil 🙂
  Har du bestilt derfra før? Jeg tænker blot i forhold til valg af størrelse 🙂

Skriv en kommentar