Spar 20% på alle skønhedsprodukter // Mine favoritter

Er I i shoppehumør? Ellers må I hellere kigge væk, for der er stor sandsynlighed for, at dette indlæg kommer til at friste. Jeg taler af erfaring 😉
I dag (d. 3. marts indtil midnat) kan i spare 20% på alle skønhedsprodukter på Magasin.dk. Hvis I ikke har en bestemt mascara, der trænger til udskiftning, eller en dyr bøtte creme, der er ved at være tom, er her lidt inspiration, til hvad I kan proppe i den virtuelle indkøbskurv. Collagen har jeg fyldt med nogle af mine all time beautyfavoritter. Min yndlings concealer, yndlings rens, parfume, foundation und so weiter. 
Det eneste, man skal gøre for at kunne få rabat, er at oprette et Goodiecard. Det koster ingenting, og jeg er selv super glad for mit, da jeg modtager mails med gode tilbud som dette eller invitationer til seje events og kundeaftener.
Happy shopping!
spar20
1 // La Mer concealer
2 // Urban Decay Naked Palette
3 // MAC øjenskygge
4 // Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
5 // Victor & Rolf Flowerbomb Eau de Toilette
6 // MAC Læbestift
7 // BareMinerals Orginal SPF 15 foundation
8 // Ole Henriksen African Red Tea Creamy Foaming Cleanser

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar