VIDEO: FAVORITTER #MARTS/15

P1010063
Jeg ved godt, jeg siger det hver måned… men seriøst; hvor blev marts af?! Det er helt skørt!
En ny måned venter lige som hjørnet, og det betyder, at det er tid til min månedlige favoritvideo. Her deler jeg, hvad jeg har synes ekstra godt om den sidste tid; Alt fra skønhed, mode og mad til bøger og en masse andet.
Denne gang er videoen filmet med min nye bedste ven: mit Olympus Pen kamera. Meget mere om det senere, men jeg håber, I kan se, at videokvaliteten er blevet forbedret. Jeg synes næsten, den er liiidt for god – man kan jo pludselig se alle mine skønhedsfejl 😉
God mandag til jer alle. Jeg vil hoppe tilbage i sygesengen… Yes, jeg er blevet ramt af en ordentlig omgang influenza, og det kunne virkelig ikke passe dårligere. Hvorfor er det altid, man bliver syg, når man endelig får ferie?!


Nævnt i videoen: 
Benefit They’re Real Mascara
Camex læbepomade
Ray Ban Erika solbriller
Ecco Damara sko
Billi Bi støvletter
Asics løbetrøje
SOC løbetrøje
Glasvase fra Søstrene Grene
Kasse fra Søstrene Grene
Urtepotteskjulere fra IKEA

23 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er fuldstændig tosset med afslutningen, haha. Den havde jeg ikke set komme, eller, jeg håbede der ville komme noget fjol men skulle bare til at klikke væk til sidst og så kom det der. 😀 God dag!

 2. Det er bare sååå hyggeligt, at se sådan en sød lille video til sin morgenmad! og du er bare så sød altså 🙂 Elsker dine farvorit videoer. Der var ikke lige noget, der fangede min interesse i denne måned, men der plejer som regel at være et eller andet, jeg lige skal ud og prøve af 😉 Tak!

 3. Det er nogle virkelig fine videoer du laver. Er vild med at du både har beauty, mad, tøj, bolig, bøger og andet med.
  Når nu du snakker om er der er sket en masse i jeres bolig, måske du så kunne vise lidt frem? 🙂

  1. Hej Sara 🙂 Tak for de søde ord. Der skal nok komme flere billeder af vores lejlighed lidt efter lidt 🙂

 4. Jeg er helt vild med dine videoer Emma. Det falder så naturligt til dig, at være på, og du virker samtidig til, at være verdens rareste menneske 🙂 Du er virkelig sådan en man har lyst til at have som veninde, så dem der har dig er jeg sikker på, er rigtig heldige!
  Ift. dine små fine krydderikrukker, vil du så ikke lave et indlæg om dem? Planter du dem om? Hvordan holder du dem i live osv? Jeg synes virkelig jeg har prøvet en hel del efterhånden, men det lykkes bare aldrig. Måske du har et par magiske fif, du vil dele med os læsere?
  Rigtig god påske og ikke mindst god bedring til dig 🙂

  1. Hvor er du bare super sød Katrine 🙂
   Jeg har skrevet din idé på min indlæg-liste. Magiske fif, ved jeg nu ikke, om jeg har, men måske jeg har et lille råd eller to 😉
   Rigtig god påske til dig også 🙂

 5. Du er så herlig, Emma 🙂 Det er altid hyggeligt at se dine videoer!
  Og god inspiration 🙂
  Rigtig god bedring. Håber du er frisk til påske 🙂

 6. Haha, nice video 🙂 Men det er altså lidt sjovt med den mascara fra Benefit. Den blev mega hypet i efteråret – så jeg hoppede med på vognen… Og blev sgu skuffet. Jeg synes børsten er fin nok, men jeg synes stadig at Max Factor Masterpiece børsterne (som også er gummi-agtige) fungerer meget bedre. Og så var selve mascaraen slem til at smitte af over øjnene (under brynet) og endda også under mine øjne… Så det måtte jeg altid lige tjekke op på i løbet af dagen og så tørre væk… Jeg har dog også en tendens til at få lidt fedtet hud i øjenlåget, så jeg hjælper jo ikke ligefrem på det. Men Jeg sværger fortsat til Max Mactor 🙂

  1. Tak Helene! 🙂 Der findes ikke en mascara, der fungerer for alle – desværre, det ville ellers være så nemt 😉 Men godt du har fundet en, du synes om 🙂

 7. De er så gode disse videoer, og de bliver kun bedre af den gode kvalitet.
  Du er sådan en køn pige og du er SÅ rar at høre (og se) på.
  Og din makeup denne gang er så fin til dig!
  Keep up the good work!

 8. Jeg elsker dine videoer (: Der er mange fine ting og de er aldrig for lange med for meget snak. Og så har du bare sådan en rar, afslappet stemme der gør mig helt rolig når jeg lytter, især sammen med den stille og rolige musik, hvilket virkelig er hyggeligt (: og ekstra bonus er altså også at du er så smuk, især på kamera!
  God bedring (:

 9. Jeg gør også altid det der med mascaraen hvor man dypper den gode i den dårlige! Så kommer jeg lige med en servicemeddelelse omkring mærket SOC, det er vidst nok Stadiums eget mærke og det er super godt til prisen. Jeg synes hvert fald de laver nogle fede og rigtig gode ting og man slipper for at betale for at det hedder et eller andet fancy 😀

 10. Iih, så fint med nyt kamera! Nyder virkelig dine videoer, er stor YouTube-forbruger, så det er virkelig fint at du ikke kun holder dig dig til ét medie. Og sikke fine fregner du har 🙂

Skriv en kommentar