Forårsønsker

forårsønsker

1 Asos kjole // 2 Gannikjole // 3 Designers Remix // 4 Asos kjole // 5 Gannikjole
6 Nederdel fra Heartmade // 7 Gannikjole  // 8 Asos sæt // 9 Shorts fra Maison Scoth 

For et øjeblik siden spurgte Simon mig om, hvad jeg havde blogget om i dag. Jeg svarede, at jeg ikke havde udgivet noget endnu, og det (ironiske) panikne ansigtsudtryk, jeg fik retur, bevidner, at det virkelig er sjældent, bloggen ikke er opdateret senest kl 08-nul-dut. I skal jo have underholdning til morgenkaffen, synes jeg! Og det tyder det også på, der er flere af jer, der mener, for den sidste time er der dumpet flere “Hvorfor har du ikke blogget?!”-SMS’er ind – delvist som drilleri og delvist som omsorg, forestiller jeg mig 😉

Det fik mig forresten til at tænkte på: Hvornår på dagen læser I egenlig typisk bloggen her? Morgen, i frokostpause eller om aftenen? Eller måske endda flere gange om dagen?

Anyways! På trods af et lidt forsinket blogindlæg, har jeg faktisk haft en ret produktiv morgen: Først med en løbetur igennem strøget klokken meget tidligt. Det er en mine yndlingsmåder at starte dagen på, for der er et eller andet underligt meditativt ved at løbe igennem en gade, der på andre tider af døgnet er fyldt med mennesker, og føle man er har hele verden for sig selv (…på nær et par gadefejere, natarbejdere og til tider halvfulde, glade mennesker på vej hjem fra byen). Dernæst har jeg filmet en make-up video til jer. Flettet mit hår Heidi-style. Drukket to kopper kaffe. Spist 3 stykker chokolade. Og så har gennemsøgt alle de bedste webshops, jeg kender. Resultatet, min forårsønskeliste, finder I ovenfor. Nøj, hvor er der bare mange ting, jeg godt ville have hængende i min garderobe, i butikkerne for tiden, og jeg har besluttet mig for, at jeg fortjener noget nyt og pænt. Bare fordi… Kjole nr. 5 har jeg allerede været forbi Magasin og ae et par gange, så måske jeg bare burde klikke den hjem i stedet for at blive ved med at drømme?

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg læser for det meste blogs om morgenen, når jeg spiser morgenmad – hvilket vil sige omkring kl. 7. Jeg forventer derfor ikke dugfriske indlæg, men ofte har et par stykker af de personer, jeg følger, opdateret aftenen før. De indlæg, jeg “misser” om morgenen, bliver indhentet om eftermiddagen, når jeg er hjemme fra studie/træning/ect. 🙂
    Synes bestemt ikke, du skal have dårlig samvittighed i fht. bloggen. Jeg har på fornemmelsen, at de, som er på bloglovin’, ikke tænker over, hvem der har udgivet indlæg, og hvem der ikke har. Sådan har jeg det i hvert fald!

  2. Jeg læser altid om morgenen og undrede mig også over hvor dagens indlæg mon blev af?! Men det er selvfølgelig ok, og ind i mellem kigger jeg også forbi om eftermiddagen 🙂

  3. Jeg vil rigtig gerne have mit blog fix om morgenen. Det er klart der jeg foretrækker at læse blogs, men jeg gør det også i løbet af dahem. Det er bare slet ikke ligeså hyggeligt som om morgenen. :p

Skriv en kommentar