VIDEO: FAVORITTER #APRIL/15

P4240101

Hip-hurra! Så er det blevet tid til denne måneds favoritvideo. Jeg er endelig ved at have styr på mit nye kamera, så videokvaliteten begynder at være noget, der er værd at prale af (hvis jeg selv skal sige det). Som jeg også nævner i videoen, er der dog stadig et irritationspunkt: hvordan i al verden får jeg kameraet til at optage video ved hjælp af selvudløseren på min iPhone? Hm!? Hvis der sidder nogle Olympus-eksperter der ude, må I love mig at råbe højt i kommentarfeltet, ikke? 🙂

I denne måneds video deler jeg både nogle skønne forårsfavoritter, og så snakker jeg om woo-woo-ting så som isbade og meditation. Hvad gælder de to sidst nævnte har jeg også en lille udfordring til jer i videoen, og jeg håber, nogle af jer har lyst til at hoppe med på mine helse-hippie-ideer.

Nævnt i videoen
GOSH Nail Lacquer 570 Peachy
YSL læbestift nr. 13
Mandelolie
Matas Argan Bodyoil
Derma – 24H creme til tør hud
Nederdel fra H&M
Nederdel fra SheInside
Frisør: “Perfect Hunter”

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Dine videoer er altid så fine!
    Og virkelig spændende med meditationen – det kunne være, at man skulle hoppe med på den vogn? 🙂

  2. Med fare for at det tager sig helt forkert ud på skrift, så er du simpelthen så fængende et menneske, så finurlig og fin og sjov og bare meget “dig” (siger jeg uden at kende dig.. men du ved). Fra anden aarhuspige med hang til yoga, isbade og nederdele med gode længder.

    1. Hej Mette 🙂 Du kan tro, din kommentar gjorde mig glad! Mange tak fordi du tog dig tid til at hilse på og kæmpe krammer til dig.

Skriv en kommentar