Video: Idiotsikker øjenskygge

Skærmbillede-2015-04-12-kl.-18.29.21Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg kan tillade mig at bruge ordet “idiotsikker” om et makeup-look… Det er måske ikke meeega classy, men det er nu engang, hvordan jeg ville beskrive dette look, hvis jeg skulle bruge mine egne ord.
I denne video viser jeg jer, hvordan I kan lægge et super nemt (idiotsikkert!) make-up look. Jeg bruger alle mine yndlings/jeg-kan-ikke-leve-uden-produkter til at skabe en naturlig, pæn hud, og derefter bruger jeg to eyelinere til at lægge en smuk, gylden (idiotsikker!) øjenmake-up. Looket er enormt klædelig og perfekt både til hverdag eller fest.
Der er links til alle produkterne under videoen. Enjoy!


Nævnt i videoen  
LaMer concealer (Dark)
BareMinerals Original Foundation SPF 15 (Fairly light)
BareMinerals solpudder (Warmth)
MAC øjenskygge (corduroy) + Video: De perfekte bryn

BareMinerals The One Blush
Chanel Le Crayon Yeux 02 Brun Teak
GloMinerals Jeweled Eye Pencil Bark
Benefit They’re Real Mascara
YSL læbestift nr. 13

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Super fin video med god vejledning. Selv har jeg desværre små øjne, så har svært ved at bruge den del der handler om eyeliner, da øjnene formindskes endnu mere ;-). Resten vil jeg forsøge mig med, da jeg i forvejen bruger mange af de produkter :-). Jeg kan ikke se fra maje-up listen, hvilken mascara der blev brugt? Tak for en fantastisk blog.

    1. Mascaraen er tilføjet til listen 🙂 Og jeg tror nu faktisk sagtens, du ville kunne bruge dette look til små øjne. Jeg lagde det på min mor, og hun så så smuk ud med det, på trods af, at hendes øjne ligesom dine ikke er særlig store.

  2. Jeg elsker dine øjne, Emma! Det er virkelig et god look til dig 🙂
    Tror simpelhen jeg bliver nødt til at investere i den concealer, jeg har så tynd hud under øjnene og er derfor meget mørk, og det går mig sådan på! En gang skulle jeg have en af pigerne fra MAC-standen i Magasin til at lægge en af deres concealere på mig. Hun troede ikke jeg allerede havde concealer på og udbrød “Wow!”. Glemmer det aldrig XD

    1. Du bliver nødt til at prøve La Mer concealeren – den har virkelig været min redning. Den dækker ALT 🙂

  3. Er lige kommet forbi din blog for første gang, og så netop denne video! Den er virkelig virkelig fin! 😀 Rigtig god forklaring af fremgangsmåde samtidig med at der nærmest var en lille anmeldelse af hvert produkt!

  4. Smukt look! Jeg købte for nylig samme mascara fra Benefit som du bruger, og den er jo fantastisk! Det ligner virkelig at man har falske vipper på 🙂

Skriv en kommentar