Vlogs fra Berlin

Kan I huske, da jeg lavede små videodagbøger fra vores tur til Berlin omkring nytår? Hvis ikke, får I dem her endnu en gang.

Jeg har simplethen sådan nydt at kunne kigge tilbage på videoerne. Det er noget helt, helt andet end billeder, for her kan jeg fuldstændig genopleve stemningen og de fine minder. Mange af jer synes også, det var rigtig skægt at følge med, og jeg må indrømme, at jeg ofte får lyst til at slå kameraet over på videofunktion og lave små hverdagsvideoer som smukke Mia. Om jeg tør, og om min hverdag overhovedet ville være interessant, kan jeg dog ikke helt bestemme mig for. Nå! Dette indlæg skulle egentlig ikke handle om vlogging, men i stedet være en lille forsmag på noget, jeg glæder mig til at dele med jer i næste uge.

Jeg har hooket os op med min kære søster Johanne, som optræder i videoerne. Hun har det sidste lille år boet i den tyske hovedstad, og kan vist efterhånden kalde sig selv en rigtig berliner. Johanne kommer hjem til Danmark til sommer (hvilket jeg glæder mig MEGET til!), men inden da, vil hun dele sit Berlin med os hver anden uge. Vi skal både høre om de bedste shoppingsteder, de hyggeligste markeder, hvordan man kommer ind på de fedeste klubber og en masse andet godt. Jeg er sikker på, det bliver rigtig skægt, og jeg kommer i hvert fald til at benytte mig af de små guides, næste gang jeg sviger forbi Berlin. Forhåbentlig vil I få lyst til at bogmærke dem lige som jeg.

Johanne kigger forbi første gang på tirsdag. Indtil da kan I mærke Berliner-steming og se mig træne min vlogger-arm i videoerne nedenfor.

Dag 1 // Bustur og middag på Monsieur Vuong

Skærmbillede-2015-12-29-kl.-22.13.20

Dag 2 // Stor shoppe-dag!

berlin2

Dag 3 // Nytårsaften! 

Skærmbillede-2015-01-01-kl.-12.34.51

Dag 4 // Dagen der på med en lang gåtur på Prenzlauer Berg 

berlin4

Dag 5 // På opdagelse i Neukölln & Kreuzberg

dag5

Dag 6 // The Barn, markeder, helsekost & Transit!

Skærmbillede-2015-01-03-kl.-23.00.55

Dag 7 // Søster-hygge til street food-markedet Neue Heimart

Skærmbillede-2015-01-04-kl.-22.39.32

Dag 8 // Shopping, hatte-jagt og tørklæde-skift

Skærmbillede-2015-01-05-kl.-22.18.23

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar