BLOGGER BEAUTY FAVORITES // EmmoEmmo

bloggerbf101-Gendannet

1 Helena Rubinstein Lash Queen WP Mascara // 2 Mirins Hair Serum
3 Remington Pearl Pro Curl Hair Styler // 4 Toni&Guy Conditioner for Damaged Hair // 5 Chanel Rouge COCO “Gabrielle”

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har jeg inviteret en af mine navnesøstre til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Emmas blog var en af de første, jeg fulgte, da jeg for fem år siden fik øjnene op for den skønne og skøre online-verden. Dengang var vi begge gymnasieelever, og jeg fandt Emmas feminine stil vildt inspirerende.  EmmoEmmo.com har ikke ændret sig særligt meget siden da, ud over at bloggeren bag naturligvis er blevet ældre og nu læser på universitetet, men siden er stadig lige så hyggeligt og fin.

{ OG HEY! I dag lørdag d 23. Maj besøger jeg Magasin Kongens Nytorv kl 13-16, hvor jeg laver retter fra min kogebog “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”. Der vil være smagsprøver og mulighed for at spare 50 kr på bogen – som jeg naturligvis gerne signerer }

1 kommentar
Vis alle kommentarer

    Skriv en kommentar