Make-up Genius

P5120108 Kender I det der med, at man får lyst til at prøve et nyt makeup-look, når man er ved at gøre sig klar til en fest? Måske finder man en youtube-video frem, graver lidt dybere i makeuptasken, og forsøger så at genskabe det, hende den ivrige læremester på internettet forsøger at forklare en.

Hvis I ligner mig, er der stor sandsynlighed for, at I få sekunder efter looket er færdigt, kigger jer selv i spejlet og beslutter jer for, at måske grønne smokeyeye, pink læbestift og Kim Kardashian-contour ikke liiiiige er sagen til en torsdagsdrink med veninderne. Og så får man ellers tralvt at finde makeup-fjerneren frem, så man i lynfart kan starte forfra og lægge præcis den samme make-up, som man altid bruger.

Sidder I og nikker genkendende? Tro mig, jeg har selv været der alt for mange gange.

Appen kan downloades her

Det er netop denne situation, L’Oréal forsøger at redde os fra med deres nye app “Makeup Genius”. Har I prøvet den? Den er SÅ skægt og SÅ smart.Først scanner man sit ansigt, og derefter kan man prøve en masse forskellige looks og produkter, der viser sig på skærmen – helt uden at skulle igennem makeup-fjerner-kaoset, når man skifter meningen om aftenens makeup.

Jeg er virkelig imponeret over, hvor ægte det ser ud, og brugte aftenen i går på at tage et pinlig antal selfies med alle de looks, jeg ellers sjældent vover mig ud i. Dém slipper I for, men hvis I vil vide mere om, hvordan appen virker, kan I se videoen her over.

Nu vi snakker om fest-makeup, må jeg hellere også smide en lille teaser ud til jer: I morgen kommer der en video på bloggen, hvor jeg viser, hvordan jeg forvandler min minimale hverdagsmake-up til en festværdig grimasse på ingen tid. Looket kan I se ovenfor. Hvis I overvejer, om det er noget for jer, kan I genskabe både den flydende eyeliner og læbestiften på Makeup Genius appen.

makeup

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med L’Oréal Paris

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar