Video: Make-up fra dag til aften

makeup
Da jeg kom hjem fra studiet i fredags, havde jeg sådan cirka 30 minutter, før jeg igen skulle ud af døren og over til en veninde, hvor der ventede lidt vino og tøsetid, inden aftenens fest løb af stablen. Lynhurtigt besluttede jeg mig for, at det var verdens bedste idé at finde kameraet frem, så I kunne kigge med, imens jeg forvandlede min meget neutrale make-up og mit kedelige hår til noget, der var en “juhu-eksamen-er-overstået”-fest værdig. Det er der blevet denne video ud af. Alt i alt tog det mig cirka 15 minutter at friske min make-up op, tilføje lidt eyeliner og læbestift og derefter krølle lokkerne, og 1-2-3 så var jeg ude af døren.


Produkter og videoer
BioDerma makeup-fjerner
Nilens Jord Duo Concealer “586” 
BareMinerals original foundation “Fairly Light”
BareMinerals bronzer “warmth”
Essence flydende eyeliner (kan kun købes i udlandet)
Urban Decay Pervation Mascara
MAC øjenskygge (corduroy) + Video: De perfekte bryn
Max Factor Lipfinity “108” (farven er desværre udgået)
Remington Your Style Styler Kit + Video: Anmeldelse + guide

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Så fin overgang til en aftenmakeup! 🙂 Duo concealeren har efterhånden fulgt mig i mange år, jeg er virkelig glad for det. Den fungere virkelig godt på urenheder.
    Du er i øvrigt vildt ferm med det krøllejern, jeg måbede lige lidt 😉
    Lise Emilia
    http://www.liseemilia.com

  2. Jeg er helt vild med din hårfarve her. Er det efter du havde det røde skær i? Hvordan har du fået det sådan?:-)

    1. Hej Christina 🙂 Hvad mener du med efter det røde skær? 🙂 Jeg har ikke ændret mit hår, siden jeg sidst farvede det 🙂

Skriv en kommentar