Blogger Beauty Favorits // Nina Q

ninaq1 Kokosolie // 2 Benecos // 3 Vita Liberata

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Det er lørdag og tid til at byde denne uges blogger indenfor. I dag har vi besøg af Nina Q, den nspirerende kvinde bag bloggen NinaQ og instagramprofilen af samme navn. Nina er personlig træner, livstilscoach samt foredrager og beskriver sig selv som “hverdagssund”. Jeg synes Nina er monster sej, fordi hun tør råbe højt for de sager, hun tror på, og fordi hun også deler bagsiden af medaljen: Hun har nemlig både været igennem et større vægttab og et langt sygdomsforløb. Alt dette og meget mere, kan I læse mere om på hendes sociale medier. Velkommen til smukke Nina!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar