Blogger Beauty Favorits // The Insider Rikke May

theinsider1 Lash Copenhagen // 2 BABOR Fluids // 3 DR BABOR Collagen booster Cream
4 JULIE P Moisturizing Gel Care // 5 African Botanic´s Detoxifying Salt & Sugar Scrub 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Så er det igen blevet tid til, at denne uges blogger skal dele sine skønhedsfavoritter med os. I dag har vi besøg af Rikke May, den smukke, sjove og seje kvinde bag bloggen TheInsider.dk. Hun har en karriere i modebranchen bag sig, og jeg fik i dén grad hendes insider-viden at mærke, da hun sendte mig sine favoritter. Aldrig har jeg fået kastet tekst om så mange produkter ind i min indbakke på én gang, så jeg blev nødt til at være hård og vælge de første fem. Hvis I har lyst til at snuse til flere af Rikke Mays favoritter, kan I kigge med på hendes blog, hvor hun ofte kommer med anbefalinger. Her kan I også læse om, hvordan hun og familien snart river teltpløkkerne op og flytter til Singapore – dét eventyr, tror jeg, vi er mange, der glæder os til at følge med i.
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar