INSTAGRAM LATELY #MAJ15

collage33{ Jeg har læst til eksamen i kolonihaven, og forsøgt at forsøde læsningen med god mad og pæne blomster  }
collage22{ Jeg har drukket matcha te med søde veninder, skudt billeder til min næste kogebog og drukket kaffe i solen }
collage11{ Jeg var et smut i København, og havde besøg af mine søde kusiner en hel weekend }

Så har vi sagt farvel til maj, og pænt goddag til juni. Tænk engang! Jeg synes altid, at månederne plejer at gå hurtigt, men den sidste af slagsen er godt nok fløjet forbi. Vi er snart halvvejs i 2015, og jeg synes lige, at det har været jul.
I sidste “Instagram Lately” fortalte jeg, at maj ville blive lidt nervepirrende. Jeg havde en ond samfundsfagseksamen, en lidt mindre ond test i kvantitativ metode, og så skulle jeg et smut forbi Magasin på Kongens Nytorv for at lave retter fra min kogebog – og sådan noget havde jeg altså aldrig prøvet før. Jeg har det rigtig godt og trygt her hjemme bag min skærm, så når jeg skal klappe den sammen og skal ud i den “rigtige verden” for at møde dem, der kender mig som “blogger-Emma”, føles det som om, jeg skal sænke mine parader fuldstændig. Tænk(!) nu hvis folk ikke kan lide mig i virkeligheden!? Jeg ved ikke, om alle bloggere har det sådan – sikkert ikke – men jeg får altid lidt præstationsangst, fuldstændig ligesom når læsere af bloggen kommer over og hilser på mig på gaden. Hvis I nogensinde ser mig og overvejer, om I skal prikke mig på skuldrene, skal I i hvert fald i være nervøse, for jeg kommer højst sandsynligt til at være langt mere akavet end jer 😉
Nå, tilbage til min oplevelse i Magasin: På trods af mine små bekymringer om eventet, ja, så gik det jo fuldstændig smertefrit – hvilket jeg jo kunne have sagt mig selv. Alle der kiggede forbi var så søde, nysgerrige og snaksaglige. Jeg hyggede mig gevaldigt, og tiden gik lyn-stærkt. Med hensyn til mine eksamener, var de sjovt nok også overstået på nul-komme-fem. Her er det værste næsten den lange, onde ventetid på karakteren, og selv dén er snart overstået. Jeg har fået svar fra den ene (bestået! hurra!), og den anden dumper ind i min indbakke i morgen, hvilket er lidt FOR spændende.
Alt i alt har det været en måned, hvor sommerfulgebestanden i min mave er vokset ret markant. Og hver eneste gang er de blevet beroliget, så snart det, jeg var spændt på, gik i gang. Det må i virkeligheden være månedens store lektion: Jeg skal lade være med at bekymre mig. At alting nok skal gå, og når det er overstået, er det sjældent, ja faktisk næsten aldrig, så slemt, som man havde forestillet sig.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar