Video: Sådan farver du dine bryn + Konkurrence

Skærmbillede-2015-06-13-kl.-16.54.47

Halløj alle sammen 🙂 I dag er det både video OG konkurrencetid – to ting, jeg ved, I plejer at synes om. Og det ret så heldigt, siden jeg synes, det er skægt at tosse rundt foran kameraet, og elsker(!) at lege julemand og forkæle jer med lækre produkter.

Jeg har farvet mine øjenbryn sådan lidt on and off de sidste mange år, når jeg har været til frisøren, og hver gang jeg har taget mig sammen og har fået det gjort, har jeg lovet mig selv, at jeg ville gøre det til et fast månedligt indslag. Det er nemlig utroligt, hvor stor en forskel det gør i min skønhedsrutine. Er mine bryn farvede, føler jeg, at al andet make-up bliver langt mindre nødvendigt, fordi jeg rent faktisk vågner op med et ansigtsudtryk (og ikke sådan her). Problemet er bare, at prisen, frisøren tager for sådan et par lækre bryn, ofte nærmer sig hundrede kroner, og det har jeg altså svært ved at retfærdiggøre, når det skal gentages efter 3-4 uger.

MEN (og selvfølgelig er der et men!) så er det jo heldigt, at det slet ikke er hverken svært eller dyrt at farve sine bryn selv. Siden jeg fik tilsendt en pakke med RefectoCil øjenbrynsfarve-produkter fra altid billige BilligVoks.dk, har jeg kunne rynke på et styks lækre nyfarvede øjenbryn, og jeg siger jer, jeg har været glad for resultatet – Så glad, at jeg straks måtte høre dem, om de ikke også synes, at én af jer, skulle have mulighed for at teste produkterne.

Hvis I aldrig har prøvet at farve jeres bryn før, kan I se, hvordan jeg gør i videoen:

Brugte produkter
RefectoCil øjenbrynsfarve nr. 3
RefectoCil Oxidant 3%
Dy-zoff pads 

Hård farvepensel
Blød farvepensel
Farveblanderglas
RefectoCil Longlash Gel

P6060018{ Konkurrence }
Hvis du har lyst til at finde ALLE produkterne, jeg brugte i videoen, er det eneste du skal gøre følgende:
Find den øjenbrunfarve, du har lyst til at vinde HER, og skriv farvenummeret i kommentarfeltet. Så deltager du i konkurrencen om denne samt alle de andre produkter, du skal bruge for at få lækre bryn.
Jeg finder vinderen på fredag ved tilfældig lodtrækning og offentliggør det på min facebookside. Held og lykke alle sammen 🙂

97 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg har længe tænkt at jeg skulle klikke disse produkter hjem – jeg skal nemlig til Vietnam med min kæreste til sommer, og det ville være skønt hvis jeg kunne slippe for at lægge makeup hele tiden!
  Jeg ønsker mig farve 3.1 (lysebrun) men jeg bliver nok også nødt til at klikke den sorte hjem, så jeg kan farve vipperne. Krydser fingre!

 2. Jeg vil, ligesom dig, bruge farve nr. 3. Jeg har ikke tidligere hørt om RefectoCil – mon det kan slå min faste partner Hanne Bang af pinden? Det må afprøves!

 3. Hej. Super demonstration, troede faktisk det var meget sværere. 😉
  Har selv de lyseste bryn der findes, og tænker også altid at jeg skal få dem farvet noget oftere, for det gør virkelig en forskel. (Min søster overbeviste mig ved at vise de der billeder med celebrities without eyebrows. Haha)
  Men jeg ville ønske mig farve 3.1 – lysbrun. God mandag. Kh.

 4. Åh hvor lækkert! Jeg har farvet vipper og bryn i mange år efterhånden, men kunne godt tænke mig at prøve refectocil! jeg ønsker mig 3.1 (også må jeg nok tilkøbe sort så mine vipper også kan få en tur! 🙂
  Mvh Lise

 5. Det er efter min mening det bedste på markedet – Er såå glad for produkterne! Vile elske at vinde nummer 1 (sort) eller nummer 3 (brun) 🙂 Rigtig god mandag!

 6. Oh my, hvor er du altså vildt sød i videoen. Jeg er vild med, hvordan det giver karakter og form til dit ansigt, når du har farvet dine bryn. Og det er jo virkelig de helt perfekte bryn i mine øjne. Jeg ønsker mig også farve nr. 3.

 7. Ønsker mig nr. 3 :kissing_heart: Er faktisk næsten lige begyndt at gå virkelig meget op i mine bryn, så det kunne være så lækkert at vinde!

 8. jeg er meget lys, både i hår og hudfarve, så nr 3.1 må være den rigtige farve for mig. Krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

 9. Nr. 3 (brun)
  -Har længe ledt efter et nyt øjenbrynsfarveprodukt så det ville være fedt at vinde 😀

 10. Jeg vil elske at vinde de lækre produkter, så jeg kan få mine bryn sommer-klar.
  Jeg ønsker mig farve nr. 3.1 (Lysbrun).

 11. Hej Emma,
  Jeg er vild med dit univers. det er så tøsset og inspirerende. Jeg er midt imellem rødhåret og kastanje, så jeg vælger nr. 4. Jeg krydser fingre. Mine øjenbryn kunne godt trænge til at blive forkælet (:

 12. Det kunne være fint at prøve. Jeg ønske mig nr. 3. Smart at man kan blande farverne sammen! Har også lidt rødligt skær, så nr. 4 ville nok også være flot at blande med.

 13. Det kunne jeg så godt tænke mig at prøve! Synes nemlig at mine helt blonde bryn giver en smule for lidt udtryk.
  Jeg tror at farven 3.1 (lysbrun) ville passe perfekt 🙂
  God sommer

 14. Jeg ville elske at vinde sådan et kit med farve nummer 3. Det kunne være super dejligt, når man skal ud at rejse, så øjenbrynsfarven ikke bliver skyllet af, når man bader

 15. nr. 3 (brun)
  men bliver nok også nød til, at bestille en sort på et tidspunkt til mine vipper :sweat_smile:

 16. Jeg har en gammel farverest liggende, som vist er tørret ind til en rosin, haha! og da jeg er hende med de HVIDE øjenbryn, kunne jeg virkelig godt tænke mig nr. 1. Jeg krydser fingre for at vinde en lækker konkurrence!

 17. Ser jo slet ikke så “farligt” ud som jeg frygtede det ville være 😀 Ønsker mig nr, 3 (brun)

 18. DÆLME smart! Jeg tror endda, det er billigere end det, jeg plejer at bruge. Jeg ville blive glad for en nr. 3 (brun) 🙂

 19. Din video er simpelthen så god, og produkterne ser ud til at fungere så godt! Jeg har længe haft problemer med farvning af mine øjenbryn, så dette kunne meget vel være lige præcis, hvad jeg har brug for.
  Jeg tror, den lysebrune (3.1) vil passe bedst til mig.

 20. Da jeg har nogenlunde samme hårfarve ville nr. 3 nok også klæde mig bedst! Krydser fingre!! 😉

 21. Da jeg har nogenlunde samme hårfarve som dig, ville nr. 3 nok også klæde mig bedst. Krydser fingre!! 😉

Skriv en kommentar