Blogger Beauty Favorites // Caroline Marburger

caroline1 Tromborg mineral foundation // 2 Miracle cushion foundation // 3 Radial Dragon’s’ blood mask 
4 M2 Brows renewing serum // Caviar overnigt hair rescue

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
I dag har jeg inviteret bloggeren Caroline Marburger til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Jeg er meget betaget af hendes ualmindelig fine, prinsesselignende udtryk, så jeg har glædet mig til at lure et par trick eller fem. Caroline er dog ikke bare smuk, men er også mega sej. Udover at drive sin blog FashionByCaroline.dk, har hun har nemlig åbnet sin egen webshop “YOU GLOW”, som hun driver, samtidighed med hun studerer. Byd Caroline velkommen 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg har lige købt netop den her foundation fra Lancôme og er allerede glad for den! Jeg er dog kommet Tim at tænke på: skal man mon gøre den lille svamp ren? Og i så fald hvordan?

    1. Det er nok en god idé at rense den en gang i måneden eller sådan 🙂 Brug mild bodyshampoo og varm vand under håndvasken 🙂

Skriv en kommentar