Blogger Beauty Favorites // Signe Mørkeberg Sjøstrøm

signe1 John Mastes Organics // 2 Eylure Brow Palette // M2 Beaute eyelash activating serum
4 Sard Kopenhagen Essentielle no. 7 // 5 SMUK Skincare Body Butter

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

Denne søndag har vi besøg af Signe Mørkeberg Sjøstrøm, kvinden bag bloggen af samme navn: Signemorkebergsjostrom.dk. Signe er en ultra sej modefotograf, der tager de smukkeste billeder. På hendes blog, kan du finde et mix af billeder fra “behind the scenes” af hendes arbejde, hendes tanker om de seneste trends samt ord om hendes hverdag i modeindustrien. Velkommen til Signe 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar