Blogger Beauty Favorites // Cathrine Urhammer

bloggercathrine1 Anastasia Beverly Hills Contour Kit // 2 L’oréal Skinperfection // 3 Herome Nail Hardener Soft
4 Idun Minerals Concealer ‘Havre’ // 5 Kjær Weis Radiance

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
I dag har vi fået besøg af Cathrine Urhammer, den smukke kvinde bag bloggen af samme navn: CahtrineUrhammer.dk. Cathrine er en 25-årig multimediedesignet bosat i København – og så har hun bare helt ualmindelig god smag. Jeg er vild med hendes feminine, skæve, legende og alligevel meget klassiske stil, og er sikker på, at I vil være det samme. Velkommen til Cathrine 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar