Instagram Lately #Juni

collage789{ Jeg har festet og spist i Århus, og har slappet af og sommerhushygget på Rømø }

collage89{ Jeg har været på Aros, set Sculptures by the Sea, haft besøg af min søster, og hængt ud med Sidsel til event med mademyday }collage78{ Jeg har arbejdet på min næste kogebog og afsluttet den sidste eksamen  }

Halløj fra Budapest! I kan tro, her er rart. 30 graders solskin, søde veninder, god mad, smuk arkitektur. Ahhhh… I skal nok høre meget mere om vores tur inden længe, men i dag vil jeg bruge min taletid på at kigge lidt tilbage på den sidste måned.

Når jeg scroller gennem Instagram-billederne fra Juni, kan jeg ikke helt lade være med at smile. Det har altså været en god måned, har det! Godt nok præget af en sidste eksamen, som jeg brugte meget energi på, men da opgaven blev skrevet med to skønne piger fra mit studie, og vi selv valgte den virksomhed, vi ville arbejde med, var det både spændende fagligt og hyggeligt socialt. Det er egentlig helt skørt, at jeg allerede har studeret et i et helt år. Jeg kan tydeligt huske sidste år, da jeg gik rundt med de vildeste sommerfugle i maven og håbede på, at jeg ville komme ind. Dét gjorde jeg, heldigvis, og hvor jeg glad for, det er denne her hylde, jeg endte på. I virkeligheden nok mest på grund af det sociale, jojo, fagene er også vældig interessante, men det er altså mest på grund af de rare mennesker, at jeg glæder mig til at stå op hver dag.

Juli kommer til at stå på hele tre rejser. Først denne til Budapest, så en kærestetur til København og Sverige og i slutningen af måneden skal jeg til Norge med min familie. Når jeg kommer hjem fra Ungarn på lørdag, glæder jeg mig til at bruge den næste uge i Simons selskab. Den står på Kærestetid (med stort K!), for vi har godt nok ikke set meget til hinanden den sidste måned… eller de sidste to, tre måneder egentlig… Vi trives begge to ret godt med at have hver vores travle hverdag, og vi er gode til at støtte hinanden i hver vores projekter. Derfor kan vi også sagtens være afsted fra hinanden i længere tid, uden at savn og jalousi bliver et problem, men jeg må indrømme, at det bliver rart at nyde lidt tosomhed og få tanket op af både kys, kigge-dybt-i-øjnene og holden-i-hånden, inden jeg starter i praktik i København til August, og vi skal tilpasse os til en hverdag, hvor vi nok kommer til at hinanden endnu mindre.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar