Små ting fra Budapest

P7010045{ Strækningen ved Donau var så fin, så fin }

P7030102
{ Og næsten endnu finere om aftenen }

P7030058{ Pizza på en fortorvscafé med udsigt til parlamentet  }

P7010159{ Formiddabel middag på Mazel Tov }

P7010061{ Et af de mange markeder }

P7010055{ Frisk grønt og paprika en masse }

P6300029{ eftermiddagslys over liberty bridge }

P7010069{ Morgenmad på Café Csiga }

P7010078{ Dagens is. En ferie-menneskeret }

P7010087{ Det ungarnske parlament }

P7020117{ De bedste rejsepartnere + udsigten fra Gellért hill}

I denne uges ‘små ting’ får I et lille postkort fra Budapest med en ordentlig bunke billeder fra vores tur. Hvis I endnu ikke har fået set videoen fra turen, kan I finde den her. 

Denne rejse til Budapest var faktisk første gang, jeg har rejst med veninder i mere end en dag eller to. Derfor var jeg var lidt spændt på, hvordan det ville forløbe, og om os, der normalt ret godt kan lide hinanden, og som hygger os sammen på almindelig venindedates, også ville kunne holde ud sådan at være sammen 24-7 i en lille uge. Jeg er nemlig virkelig, virkelig (altså virkelig!) dårlig til pige-drama (det skyldes vist nogle traumer mine teenageår), så så snart der opstår surmulen, rullen-med-øjnene og småskænderier, bakker jeg helt ud. Jeg orker det ikke og går alt for hurtigt i undskyld-undskyld-skal-vi-ikke-bare-være-gode-venner-mode.
Heldigvis (eller i dag vil jeg sige: Selvfølgelig) gik det over al forventning. Vi hyggede os så(!) meget, slappede af og nød byen og hinandens selskab. Jeg tror successen skyldes, at vi havde nogenlunde samme forventninger til turen: Vi havde samme shopping- og ‘gå-i-byen’-behov, ingen af os gad at nøjes med McD, men satte pris på god mad, og vi havde nogenlunde samme lyst til at udforske de forskellige seværdighed og områder af byen. Det er i hvert fald bestemt ikke sidste gang, jeg pakker taskerne og tager på en veninde-rejse uden at have kæresten med på slæb, for jeg har lært, at en sådan tur både kan være en rar ferie samt en skøn måde at komme tættere på nye veninder.

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
      1. Jeg mener, det er en friturestegt brødbund (allerede der er jeg lidt stået af), og så kan man vælge toppings. En af de mest populære er vist hvidløgscremefraiche og utrolige mængder revet mozzarella – der ikke er smeltet. Beats me.

  1. Okay, det er slet ikke dét det her indlæg handler om, og det ved jeg godt, men outfit din veninde har på (hvid bluse og denim nederdel) er “to die” !!!! kan du skaffe noget intel? :heart_eyes: :flushed:
    PS jeg vil også til Budapest. :pensive:

Skriv en kommentar