Video: Budapest 2015

P7020201

Hvis I har fulgt min blog længe, ved I, at jeg holder af at gemme minderne fra mine rejser i små videoer. De er fantastiske at kunne kigge tilbage på, og man kan genopleve øjeblikke langt mere levende, end hvis man blot bladrer igennem billeder.
På vores tur til Budapest i sidste uge, besluttede jeg mig for at hive kameraet frem fra tid til anden, så jeg kunne dokumenterer mine søde, søde veninders og min oplevelse af byen. Det er der kommet denne lille (eller OK egentlig ret lange..) video ud af. Den er fyldt med pjat og grin, smukke udsigtsposter, lækker mad, masser af is og ømme fødder, præcis som vores rejse. Jeg skal nok komme med en mere informativ guide til byen, men her kan I til en start få en forsmag på, hvad Budapest har at byde på.
Og hey! Giv lige Mette og Ida lidt kredit, ikke? De er jo de fødte videobloggere – og så brokkede de sig (næsten) ikke, når hende den gale blogger bad dem om at fortælle og forklare 😉

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det ser virkelig ud til at I har haft en lækker tur. Jeg får helt selv lyst til at tage en tur til Budapest, det ligner at det virkelig er en hyggelig by.
  OG Mette og Ida gør det knald godt – tak til dem 😛
  Ved du hvilket mærke Mettes kamera er ? Det ser lille og perfekt ud, iforhold til mit store spejlrefleks.

  1. Hej Amalie,
   Bare lige lidt uddybende 🙂 Mit kamera er et Olympus OM-D EM 10. Det er monsterlækkert, og jeg har netop også udskiftet mit store spejlrefleks med dette lille vidunder!

 2. Sikke en fin video! Min kæreste og jeg tager til Budapest på tirsdag og denne video har bare fået det til at krible ekstra i maven! Den Michelinrestaurant I var på, hvad hed den og hvad måtte I give? Mange sommerhilsner, Karoline

 3. Sikke en dejlig video! Dine veninder (og dig 😉 ) er simpelthen så smukke og de virker også rigtig rigtig søde! Rigtig fint med sådan en personlig video!

 4. Kommer der et indlæg som summer heller turen op?
  Har nemlig lige fået en flybillet af min søde kæreste i fødselsdagsgave. Så skal afsted i april/maj og GLÆDER mig helt vidlt

  1. Hej Camilla 🙂 Det gør der måske. Det har jeg stadig ikke besluttet mig for 🙂 Men blogindlæg kommer der helt sikkert 🙂

Skriv en kommentar