Video: Sommer i Norge 2015

P7230359


Hvis I har fulgt med her på bloggen længe, ved I, at jeg holder af at lave film fra mine rejser. Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg filmer små klip, der efterfølgende bliver sat sammen til en  video, en slags levende dagbog, der gør det muligt at fange alle minderne og stemningen på en helt anden måde. Jeg elsker virkelig at se tilbage på videoerne, og derfor har jeg også forsøgt at fange de små øjeblikke fra vores tur til Norge denne sommer. Resultatet kan I se ovenfor. I kan også finde videoer fra vores rejser til Barcelona, Østrig og London i rejseoversigten på bloggen lige HER.

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg elsker virkeligt dine videoer, Emma – især dem fra ferierne. De skaber et virkeligt godt stemningsbillede.
    Jeres hytte så virkelig lækkert ud og lå da også ret godt ned til søen. Er det en, I selv har, eller kan man mon leje den et sted?

Skriv en kommentar