Blogger Beauty Favorites // Betina Ask

betina
-417 Morphology Perfection foundation // 2 Clarisonic Aria // 3 Carmex Lip Balm
4 Makeuppensler fra The Body Shop // 5 Spraytan hos Signe Heindorf Clinique

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har jeg inviteret yndige Betina Ask til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Hun er 22 år, er uddannet designteknolog, bor i København og arbejder som PR- og Marketingskoordinator hos Carré Jewellery. Derudover står Betina bag bloggen The Modebook, hvor hun deler sin interesse for mode, trends, styling, design, kunst og hvad, der ellers hører den kreative verden til. Byd velkommen til smukke Betina 🙂

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar