Blogger Beauty Favorites // Ilirida Krasniqi

ilirida1 The Body Shop Wild Argan Oil // 2 Nordictan Selvbruner spray // 3 Max Factor Ageless Elixir // 4 Mac Studio Finish Concealer// 5 Mac Fleur Powder ‘satin’

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har vi fået fornemt visit af Ilirida Krasniqi. Sejt navn, ikke? Hun er en ny – og meget lysende – stjerne på bloghimlen, der allerede har formået at udfordre standarderne for, hvor smukke billeder, man kan kan forvente at støde på i internet-land. Hvis I endnu ikke har kigget forbi hendes blog og er faldet i svimler over de fine, fine billeder samt Iliridas ufattelig smækre stænger og legende tøjstil, går I altså glip af noget. Siger det bare!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar