Blogger Beauty Favorites // Katrine Krogh

bbf1 Micellar Water A, B, C // 2 Naturfarm, CAVIAR Fibroactiv Cream// 3 REN, Flash Rinse 1 Minute Facial // 4 Laboratory Perfumes, Tonka // 5 Mason Pearson, A, B, C

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I denne uges Blogger Beauty Favorits har vi besøg af Katrine Krogh, der vil dele sine skønhedsfavoritter med os. Katrine er den seje dame bag bloggen WEAREMAD, hvor hendes erfaring fra forskellige jobs i modebranchen virkelig skinner Bloggen oser nemlig af god smag med de fineste collager og pæneste outfits. Hvis I endnu ikke har besøgt Katrines internethjem, må I hellere skynde jer forbi.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar