Blogger Beauty Favorites // Sofie Aviaja

sofie1 Garnier Micellar cleansing water // 2 Clinique exfoliation scrub gommage tonique // 3 Kokosolie
4 Vita Liberata selvbruner mousse // 5 Académie scientifique de beauté – crème veloutée 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I denne uge har jeg inviteret endnu en Århus-blogger til at dele sine skønhedsfavoritter med os. I dag er det Sofie, der er på visit, den yndige kvinde bag tasterne på SofieAviaja.dk (SÅ sejt navn, altså!). Her blogger hun om mode samt deler de pæneste outfitbilleder og små glimt fra hendes hverdag. Byd velkommen til Sofie 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar