Emma tester: Body Blendz

P7310128
I denne måned har jeg indgået et lille samarbejde med webshoppen ShyToBuy. Det er en side, der sælger skønhed- og livstilsprodukter, som (I har nok gættet det) man kan være ‘shy to buy’. Produkter mod hårtab, uren hud, misfarvede tænder… Og ja, impotens, hæmorider, herpes og alt i dén dur, men det vil jeg springe let og elegant over, for det overskrider nemlig min grænse for, hvornår jeg er ‘shy’. I virkeligheden er det dog netop i forhold til sådanne produkter, at ShyToBuy er et hit: Når vi har et problem, vi helst ikke vil udspecificerer overfor damen i Matas, er det altså rart, at vi kan finde løsninger på internettet. Hvor vores grænse går for, hvad vi synes er pinligt, er naturligvis individuel, men jeg er sikker på, at næsten alle har noget, de helst ikke vil smække op på disken, imens andres mennesker kigger dem over skulderen.
P7310117 Jeg har fået lov til at teste et produkt fra webshoppen, og da jeg gerne ville dele min oplevelse med jer, har jeg valgt noget, der ikke overskrider min grænse for, hvad jeg synes, er for privat, men som alligevel kan være tabu hos mange, nemlig strækmærker og appelsinhud. Mine ben er nok mit mindst elskede område på min krop, ikke på grund af deres form og størrelse, men fordi der er begyndt at dukke hvide striber op på både baller og inderlår, og forbi antallet af små buler på mine baglår (i mit forfængelige hovede) er vokset eksponentielt de sidste par år. Jeg véd godt, at det er helt, helt normalt, men jeg kan alligevel ikke lade være med at ønske, at jeg kunne få lidt mere smækre stænger, så jeg kunne bære korte skørter med lidt mere selvtillid. Derfor har jeg valgt at teste Body Blendz Coffee Body scrub, en skrub med kaffe, havsalt, oliven-, mandel-, macademia-, jojoba- og appelsinolie. Produktet påstår, at det modvirker netop strækmærker, synlige ar og appelsinhud, og efter at have google en time eller to (som man jo gør..) og læst smukke Sidsels indlæg, kan jeg se, at flere faktisk har oplevet, at det virker. Derfor glæder jeg mig til at tage produktet i brug og se, om jeg mon kommer til at opleve nogen forskel. Om et par uger kommer der en lille update med en anmeldelse af produktet her på bloggen, og jeg lover selvfølgelig (som altid) at give jer min fuldstændig ærlige mening.
P7310124

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar