Små ting

P8140010{ Min livret er fotomad, og det er heldigt, for der er flere dages mad i køleren, når vi har skudt billeder til min næste kogebog }

P8150068{ Mine yndlingssmykker. Blandt andet: DW ur, Jane Kønig armbånd, BeChristensen armbånd og Björk halskæde  }

_MG_5351{ Et af billeder til min næste kogebog }

P8160120{ Tacos til Kødbyens mad og marked under Kulbroen i Århus. Nam! }

P8160103{ Søndag, rodet hår, ingen make-up og korte shorts (say what?!) }

Jeg er hjemme i Århus igen efter den tredje uge i København, og hverdagen har for alvor taget sit indtog. Arbejde på forlaget og venindemiddage i hovedstaden mandag til onsdag, fotoskydning til kogebogen i Århus torsdag, skrivearbejde og blog fredag og derefter weekend med stort W, inden det hele kører om og om igen. Sådan næsten da, altså.

På lørdag kombinerer jeg arbejde og fornøjelse, da vi skal skyde billeder til næste bog i en gårdhave, hvor jeg har inviteret to søde piger og deres ligeså søde påhæng til 3-retters frokost i solen. Dét glæder jeg mig til. Kryds lige fingre for, at vejret holder, ikke? Sidste gang blev jeg nødt til at aflyse på grund af regn, så nu tager vi revanche, og jeg håber virkelig, vejrguderne er på min side.

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar