Blogger Beauty Favorites // Joanna fra Fashionary

joanna1 GOSH X Treme mascara // 2 Keune Treatment Oil // 3 Clean & Clear renseserie
4 Clinique anti-blemish gel // 5 Marc Jacobs Lola Parfume

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har vi fået fornemt besøg af Joanna, den kreative kræft bag bloggen Fashionary, der er fyldt med mode, styling, trends, outfits og alt det, hun holder af og finder inspirerende. Joanna er 22-år, men trods sin unge alder, har hun allerede gang i et hav af forskellige projektet: Hun har været projektleder og koordinator på et modeshow, deltaget i modeuger, arbejdet som grafisk designer samt SEO copywriter, og derudover er Joanna også en piv-dygtig fotograf – Tag et kig gennem hendes linse her.
 

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Elsker MJ-parfumen, den er nærmest et must have!
    Vi har lige lavet en blog, og håber du vil kigge forbi. Der er ikke så meget på bloggen endnu, men det kommer der i løbet af de næste par uger. Bloggen omhandler fashion, indretning, kost og træning.

Skriv en kommentar